Spontano!

Ana Rucner uživala s dečkom na Jamajci pa se pohvalila najboljim trenucima: ''Imala sam poseban privilegij...''

Ana Rucner Ana Rucner Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 1 Ana Rucner - 2 Ana Rucner - 3 Ana Rucner - 4 Ana Rucner - 5 +19 Ana Rucner Galerija

Ana Rucner posljednjih nekoliko dana uživala je na Jamajci s dečkom, a njihovo putovanje završilo je s upoznavanjem vrhunskog umjetnika i glazbenika.

Violončelistica Ana Rucner odmarala je na Jamajci s dečkom Markom Duvnjakom, a vesele događaje dijelila je na svojem profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Ana Rucner - 1 Novi veliki uspjeh! Naša svjetski poznata violončelistica Ana Rucner uz brojne koncerte održala i masterclass u Kini!

No, njihovu odmaranju došao je kraj, a Ana se na društvenoj mreži pohvalila na koji način je završila posjet Jamajci i zašto joj je ovo bio jedan od najboljih trenutaka u životu.

Podijelila je niz fotografija s veselom ekipom, ali i jedan video te u opisu ispričala što ju je to posebno dojmilo:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝗔𝗡𝗔 𝗥𝗨𝗖𝗡𝗘𝗥 🎻 (@anarucner)

"Za kraj putovanja imala sam poseban privilegij biti u društvu super umjetnika i glazbenog producenta Richarda Sinclairea, današnjeg vlasnika kuće i glazbenog studija koji su za života izgradili Rita i Bob Marley, a ova oaza ima i jedan od najinspirirajućih pogleda na otoku. Danas se na ovom čudesnom mjestu sasvim spontano okupio jedan zanimljiv ''mini orkestar'' glazbenika iz raznih dijelova svijeta te otvorio jednu sasvim novu glazbenu stranicu u našim životima."

"Ajme predobro", "Savršenstvo spontanosti", "Sretan povratak", "Bravo", nizalo se u komentarima. 

Inače, za Aninu vezu s Markom doznalo se 2020. godine, kada su snimljeni tijekom šetnje Zagrebom. Rucner iza sebe ima brak s glazbenikom Vladom Kalemberom, s kojim ima i sina Darijana, a bivši supružnici nakon razvoda ostali su u sjajnim odnosima.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 5 Salma Hayek - 7 Salma Hayek - 8 +25 Salma Hayek - 6 Celebrity Nevjerojatno raskošne obline Salme Hayek bilo je nemoguće izbjeći, istaknula ih je u vatrenoj crvenoj haljini

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci - 1 Monica Bellucci - 2 Monica Bellucci - 3 Monica Bellucci +16 Monica Bellucci Celebrity U 59. godini slovi kao jedna od najljepših žena svijeta, a snimka izbliza otkrila je kako zapravo izgleda!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene