Zanimljivo!

Legendarni glumac uhvaćen s 53 godine mlađom djevojkom, koja je ranije izlazila i sa svima poznatim glazbenikom

Al Pacino Al Pacino Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Al Pacino - 4 Al Pacino - 9 Al Pacino - 8 Al Pacino - 5 Al Pacino - 3 Al Pacino - 2 Al Pacino - 1 Al Pacino - 9 Al Pacino - 8 Al Pacino - 5 +20 Al Pacino i Noor Alfallah - 5 Galerija

Filmska legenda Al Pacino ni u visokoj starosnoj dobi ne odustaje od ljubavi, a kako se čini, za svoju je odabranicu ovoga puta odabrao 28-godišnju Noor Alfallah, kojoj ovo nije prva veza s puno starijim muškarcem!

Al Pacino očito zna kako zavesti i s 80 godina na leđima, pa je tako viđen kako izlazi iz jednog restorana u mjestu Venice Beach u Kaliforniji s puno mlađom djevojkom, filmskom producenticom Noor Alfallah.

Pogledaj i ovo Noor Alfallah Crnokosa ljepotica Tko je 29-godišnja partnerica Ala Pacina s kojom legendarni glumac čeka četvrto dijete? I ranije je ljubila svima poznata lica!

Navodni par je viđen kako zajedno odlazi autom, a večeri je prisustvovao u ležernome izdanju. Alfallah je kombinirala crne tajice s istobojnom majicom, kožnim čizmama na petu i jaknom, dok je Pacino na večeru stigao u trenirci i tenisicama.

Pacinov ljubavni život nije nikad urodio brakom, a glumac ima troje djece s različitim ženama.

Posljednja djevojka s kojom je imao ljubavnu vezu bila je Meital Dohan, izraelska glumica, a šuška se kako je njihova veza završila zbog prevelike razlike u godinama, čak 40 godina.

Noor Alfallah također je imala buran ljubavni život.

Njezina posljednja veza za koju se zna je završila 2017. godine, a u vezi je bila s frontmenom Rolling Stonesa Mickom Jaggerom.

Spomenula je i da je Mick u odličnoj formi za svoje godine, opovrgavajući negativne komentare koji su ih stizali s obzirom na dobnu razliku.

''On je u mnogo boljoj formi od mene. Zaista poštujem što je tako discipliniran.''

Nakon Jaggera po Hollywoodu su kružile i priče da je s Clintom Eastwoodom, ali ta informacija nikada nije bila potvrđena, piše Daily Mail.

Iako isprva niti jedno od njih nije imalo komentara na medijske upite o njihovoj vezi, Alfallah je nakon jedne večere na kojoj je viđena s Eastwoodom ipak otkrila: ''Nismo u vezi. Obiteljski smo prijatelji, na večeri je bila i moja obitelj i to je to. Vjerujte mi, nema nikakve veze.''

A da se Noor drži one da je ''starije iskusnije'', vidi se i sada. Alfallah je za magazin Hello! o prijašnjoj vezi s Jaggerom rekla: ''Naše godine mi nisu bile važne. Srce ne zna što vidi, ono samo zna što osjeća. Bila je to moja prva ozbiljna veza, ali za mene je to bilo sretno vrijeme.''

Za Alfallah i Pacina ovo je bio prvi javni izlazak, a sluti li ovaj izlazak vezu i koliko će dugo ova potrajati, nitko ne može predvidjeti.

Pacinov posljednji javni istup bio je na ovogodišnjim Oscarima, kad se na pozornici pojavio s Robertom de Nirom i Francisom Coppolom kako bi proslavili 50 godina od izlaska prvog dijela legendarnog filma ''Kum''.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Karlo Rusan - 6 Maja Šuput - 4 +18 Maja Šuput i Marko Grubnić Celebrity Pogledajte kako se svestrana Maja Šuput snašla u ulozi modela, a zbog prijatelja je pokazala i kako izgleda bez šminke

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović i njezin suprug Enes Bojana Gregorić Vejzović - 1 Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović +15 Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Celebrity Bojana nije uspjela zadržati suze dok je pričala o suprugu: "Doživljavaju ga kao jednog oštrog tipa, ali..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene