baš se promijenila!

Domaću pjevačicu posljednjih godina rijetko viđamo, a nakon gubitka 50 kilograma i operacije grudi izgleda kao druga osoba!

Martina Vrbos Martina Vrbos Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos - 4 Martina Vrbos - 5 Martina Vrbos - 6 Martina Vrbos - 3 Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos - 1 +0 Martina Vrbos - 2 Galerija

Martina Vrbos nastupila je na jednom događaju u Beogradu u uskoj haljini u kojoj je istaknula svoju zanosnu figuru.

Pjevačica Martina Vrbos danas izgleda potpuno drugačije nego na početku svoje karijere i u rijetkim pojavljivanjima ne prestaje izazivati čuđenje.

Pogledaj i ovo Martina Vrbos ''dosta je bilo!'' Hrvatska pjevačica koja želi predstavljati Srbiju na Eurosongu suočila se s hejterima: ''Iz inata ću pobijediti i svim srcem predstavljati Srbiju!''

Martina je ovaj tjedan pjevala na jednom događaju u Beogradu gdje je, osim svojim glasom, prisutne očarala i stasom.

Nastupila je u uskoj haljini s prorezom na dekolteu u kojoj je istaknula vitku figuru, ali i raskošne atribute, a izdanjem se pohvalila i na Instagramu, gdje su je pratitelji obasuli komplimentima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MARTINA VRBOS (@martinavrbosofficial)

Martina je ranije ove godine u emisiji "Ami G Show" otkrila da je izgubila čak 50 kilograma.

"Vjerovali ili ne, imala sam 120 kilograma. Možete li zamisliti kakav sam bila lik s takvom kilažom? Sva nešto vesela, kao simpatična, debela, a hoću umrijeti. Cijela ta borba me je promijenila. Ja sam za sedam mjeseci spala na 68 kilograma, ispravila sam zube, operirala sam grudi jer sve je nekako bilo katastrofa. Sada sam baš zadovoljna", ispričala je Martina u emisiji na srpskoj televiziji.

Inače, Vrbos se proslavila svojim vrhunskim glasom i njezin prvi album "Sve moje boje" oduševio je kritičare 2009. godine. Surađivala je i s brojnim domaćim glazbenicima, poput Arsena Dedića i grupe Let 3, a sudjelovala je i u jednom reality showu.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Dominik Livaković s majkom i suprugom Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 3 Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 1 +20 Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 4 Zanimljivosti Roditelji heroja utakmice Dominika Livakovića poznati su Zadrani, a u rodu je i s velikom jugoslavenskom nogometnom zvijezdom

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo - 7 Hana Huljić i Petar Grašo - 6 Hana Huljić i Petar Grašo - 5 +25 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Celebrity Petar Grašo iznenadio uličnog svirača i s njim zapjevao svoj veliki hit, a sve je zabilježeno kamerama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene