Velika transformacija!

Domaća pjevačica drastično se promijenila od početka karijere, neko je vrijeme nismo ni viđali, a vratila se ljepša nego ikad!

Martina Vrbos - 1 Martina Vrbos - 1 DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos - 1 Martina Vrbos - 2 Martina Vrbos - 1 +0 Martina Vrbos - 3 Galerija

Martina Vrbos predstavila je svoju novu pjesmu "Nestajem" za koju je snimila i spot u kojem je sve očarala izgledom.

Pjevačica Martina Vrbos danas izgleda potpuno drugačije nego na početku svoje karijere, a svojom transformacijom ne prestaje oduševljavati javnost.

Pogledaj i ovo Martina Vrbos ''dosta je bilo!'' Hrvatska pjevačica koja želi predstavljati Srbiju na Eurosongu suočila se s hejterima: ''Iz inata ću pobijediti i svim srcem predstavljati Srbiju!''

Tako je sada sve zadivila u novom spotu za pjesmu "Nestajem" u kojem izgleda bolje nego ikad, a odradila je i popratno fotografiranje u glamuroznim izdanjima, i fotke su očaravajuće.

Riječka pjevačica je nedavno objavila i spot za pjesmu "S tobom je sve", koja je naišla na mnoge pozitivne reakcije publike i upravo je tada najavila svoj povratak na glazbenu scenu nakon pet godina.

Inače, Martina zadnjih godina živi u Beogradu sa suprugom Bogoljubom Vidakovićem i njihovo dvoje djece i na neko se vrijeme bila povukla iz javnosti kako bi se posvetila obitelji.

U Srbiji je nedavno gostovala u emisiji "Ami G Show" u kojoj je, između ostalog, progovorila o borbi s kilograma i otkrila da je uspjela smršavjeti čak 50 kilograma, a zanimljivo je da je uz nju gošća bila i premijerka Srbije Ana Brnabić, s kojom je Martina podijelila i zajedničku fotku.

"Vjerovali ili ne, imala sam 120 kilograma. Možete li da zamislite kakav sam bila lik s takvom kilažom. Sva nešto vesela, kao simpatična, debela, a hoću umrijeti. Cijela ta borba me je promijenila. Ja sam za sedam mjeseci spala na 68 kilograma, ispravila sam zube, operirala sam grudi, jer sve je nekako bilo katastrofa. Sada sam baš zadovoljna", izjavila je Martina u emisiji na srpskoj televiziji.

Inače, Vrbos se proslavila svojim vrhunskim glasom i njezin prvi album "Sve moje boje" oduševio je kritičare 2009. godine. Surađivala je i s brojnim domaćim glazbenicima, poput Arsena Dedića i grupe Let 3, a sudjelovala je i u jednom reality showu.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Dejan Lovren i Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) +4 Šime Vrsaljko vjenčanje (Foto: Instagram) Celebrity Tko je Kaja Vidmar koju povezuju s Vrsaljkom i je li ovaj detalj potvrdio glasine da je u vezi s našim nogometašem?

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Morić i Ricky Martin (Foto: Youtube screenshot) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) +4 Nina Morić (Foto: Instagram) Zanimljivosti Naša kontroverzna manekenka u 46. godini se vratila, no više ne nalikuje na sebe, a bivši ju je umalo zasjenio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene