odali se sami?

Tko je Kaja Vidmar koju povezuju s Vrsaljkom i je li ovaj detalj potvrdio glasine da je u vezi s našim nogometašem?

Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Dejan Lovren i Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko vjenčanje (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) +0 Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Galerija

Kaja Vidmar koju slovenski mediji povezuju sa Šimom Vrsaljkom u Sloveniji se proslavila kao Playboyeva zečica, sudjelovala je i u "Plesu sa zvijezdama", a nedavno je preselila u Madrid, gdje živi i naš nogometaš.

Nogometaš Šime Vrsaljko u posljednje vrijeme izaziva zanimanje javnosti svojim privatnim životom, a nakon glasina da već godinu i pol dana živi odvojen od supruge Matee, slovenski mediji raspisali su se o njegovoj navodnoj vezi s influencericom i bivšom Playboyevom zečicom Kajom Vidmar.

Pogledaj i ovo Kaja Vidmar Još malo Vrsaljkova Kaja hvali se trudničkim trbuhom u posljednjim tjednima, zadnja fotografija otkriva da je datum sve bliže!

Kaja se iz Slovenije nedavno preselila u Madrid, gdje Šime živi i igra za nogometni klub Atletico Madrid, a onda i iznenadila svoje pratitelje na profilu na Instagramu pokazavši trudnički trbuh. Iako taji identitet djeteta, slovenski 24ur piše kako je navodno riječ upravo o Šimi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

"On je moj vitez o kojemu sam toliko čitala u svim svojim omiljenim povijesnim pričama. Najveća mi je podrška, razlog zbog kojeg se svakog dana smijem i moj motivator", izjavila je Kaja za 24ur koji piše i kako bi ona za mjesec i pol dana trebala roditi djevojčicu.

Mnogi su našeg nogometaša prepoznali i na fotografiji na kojoj trudna Koja grli misterioznog muškarca, jer se vide samo sjene. Zanimljivo je i da je Šime tu fotku lajkao, jer prati Kaju na Instagramu.

Sada su njihovi pratitelji primijetili i kako su oboje na svojim društvenim mrežama objavili fotografije pasa koji se čine identičnima pa su se pojavile glasine i kako već zajedno žive.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

Kaja se u Sloveniji proslavila kada je za naslovnicu Playboya pozirala potpuno gola na konju, a sudjelovala je i u slovenskoj inačici showa "Ples sa zvijezdama". Pozirala je i za druge časopise, te se pojavila i u nekoliko glazbenih spotova.

U Madridu je završila tečaj kožarstva i šivanja, pa je pokrenula vlastiti brend za koji sama dizajnira i izrađuje kožnu odjeću i modne dodatka te nakit.

Inače, glasine o problemima u Vrsaljkovu braku pojavile su se još prošle godine, kada se nogometaš u javnosti počeo pojavljivati bez vjenčanog prstena, a njegovi su obožavatelji u lipnju primijetili i da je sve fotografije sa suprugom Mateom obrisao s Instagrama, na kojem ih je imao običaj objavljivati. Zašto se odlučio na taj potez nije otkrio, ali odmah su počela nagađanja o problemima u braku i ljubavi koja je počela tijekom srednjoškolskih dana.

Šime i Matea upoznali su se još u srednjoj školi, a 2016. godine nogometaš je zaprosio atraktivnu brinetu. Vjenčali su se 2017. godine, a godinu dana kasnije postali su roditelji sina Bruna.
Slovili su kao jedan od najatraktivnijih domaćih parova, a Šime se volio pohvaliti lijepom suprugom.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Morić i Ricky Martin (Foto: Youtube screenshot) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) +4 Nina Morić (Foto: Instagram) Zanimljivosti Naša kontroverzna manekenka u 46. godini se vratila, no više ne nalikuje na sebe, a bivši ju je umalo zasjenio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene