''Ovo je kršenje zakona...''

Internetom kruže navodni dokumenti Ronaldove Georgine koji su pomalo uznemirili javnost

Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 2 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo - 3 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo - 1 Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 2 +20 Georgina Rodriguez - 7 Galerija

Bivši napadač Real Madrida Cristiano Ronaldo ove je godine zaigrao za arapski klub Al-Nassr, a zbog strogih zakon te države, morao se snaći oko dokumenata za svoju partnericu Georginu Rodriguez.

Cristiano Ronaldo ove je godine zaigrao za arapski klub Al-Nassr, a njegov dolazak u ovu su državu svi s uzbuđenjem dočekali. Međutim, sportaš se tamo odmah našao u problemima sa strogim zakonom koji ne dozvoljava život sa ženskom osobom osim ako s njom niste u braku.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez Proslavila rođendan! Ronaldova Georgina ponosno istaknula svoj omiljeni adut, a onda su pale kritike: "Možeš biti puno otmjenija bez toga"

Ronaldo je zbog toga morao nabaviti posebne dokumente za svoju partnericu Georginu Rodriguez, a ono što piše na njenoj navodnoj službenoj ispravi pomalo je uznemirilo javnost.

Naime, internetom kruže dokumenti prema kojima ju je Cristiano  Georginu na njenoj vizi naveo kao ropkinju.

Georginina je navodna viza ispisana arapskim pismom obišla Twitter, a mnogi su je preveli i objasnili da je zanosna crnka zapravo navedena kao Ronaldovo vlasništvo, jer žene u Saudijskoj Arabiji ne mogu biti neovisne. Ipak, drugi smatraju da ovakvo tumačenje nije u skladu s tamošnjim zakonima, te da Georgina nije ''ropkinja'', već Ronaldova ''desna ruka'', piše španjolska Marca.

Međutim, arapski CNN je istaknuo da je to laž, kao što je navelo i nekoliko saudijskih korisnika društvenih medija. Budući da vlasti tek trebaju komentirati, ne postoji način da se ove glasine potvrde ili demantiraju.

''Ovo je stara isprava, nemojte pisati gluposti'', ''Ovo je kršenje saudijskog zakona, taj dokument više ne vrijedi'', ''Ne širite laži, u Saudijskoj Arabiji nema robova'', pisali su u komentarima.

I dalje nije potvrđeno je li dokument pravi ili nije, a saudijske vlasti nisu komentirale slučaj.

A kako god ona bila prozvana kako bi zadovoljila tamošnji zakon, Georgina je Bliski istok opisala kao raj na zemlji.

Ova ljepotica uživa u novoj državi u koju je preselila s djecom i partnerom, a unatoč tome što su tamošnje žene degradirane i o onome što Georgina ima mogu samo sanjati, ona se ne prestaje hvaliti bogatstvom koje ima.

1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Denise Richards Denise Richards - 2 Denise Richards - 1 Denise Richards - 2 +38 Denise Richards - 1 Nekad i sad Jednim pokretom pokazala je stvarno baš sve, haljina se pomaknula i svima je bilo jasno da nema donje rublje

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 6 +26 Ivana Knoll - 7 Celebrity Ivana Knoll bujni dekolte istaknula je u novom sićušnom bikiniju pa nabacila pozu: ''Svaki dan si sve ljepša!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene