Raskoš samo takva!

Pogledajte luksuz u kojem živi Cristiano Ronaldo: Pohvalio se luksuzom od 17 soba i s najboljim pogledom na grad!

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo/Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo - 5 Cristiano Ronaldo - 2 Cristiano Ronaldo - 3 Cristiano Ronaldo - 4 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo - 3 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo - 1 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 1 Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo +14 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Galerija

Cristiano Ronaldo pokazao je na društvenim mrežama luksuzan smještaj u kojem s obitelji živi u Saudijskoj Arabiji.

Nogometaš Cristiano Ronaldo preselio se sa svojom obitelji u Saudijsku Arabiju u siječnju, kada je potpisao ugovor vrijedan 175 milijuna funti godišnje za tamošnju momčad Al Nassr.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

Čini se kako su se on i njegova partnerica Georgina Rodriguez već navikli na saudijski život, što je pokazao fotografijama na svom profilu na Instagramu, a koje su pokazale kako izgleda njihov raskošan dom. Riječ je o luksuznom zdanju s bazenom u kojem par često uživa i provodi vrijeme s djecom.

"Sretni obiteljski trenuci", napisao je Ronaldo uz galeriju fotografija koje su raznježile njegove fanove, a posebnu pažnju privukla je jedna na kojoj se igra s najmlađom članicom obitelji, jednogodišnjom kćerkicom Bellom Esmeraldom.

Obožavatelje je zadivio i Ronaldov isklesani torzo, a nije im promaknula ni Georgina u kupaćem kostimu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Prema pisanju stranih medija, tu je i najbolji pogled na glavni grad jer se nalazi u Kingdom Toweru, jednoj od najviših zgrada u zemlji. Cristianov stan tako je jedan od najboljih koje Rijad može ponuditi. Ima čak 17 soba, u kojima osim obitelji žive i članovi pratnje, osiguranja, a ima dovoljno mjesta i za prijatelje.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić +29 Lidija Bačić Celebrity Lille objavila snimku na kojoj namješta bujni dekolte u haljinici koja nije mogla biti kraća

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 +30 Severina - 2 Celebrity Severina pokazala nikad bujniji dekolte u društvu muškarca koji joj je najveća podrška u dobru i zlu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene