nasmijani od uha do uha

Lijepa domaća glumica nakon iznenadnog razvoda dugo je skrivala novog dečka, a sada njihovoj sreći nema kraja!

Tara Thaller i Mateo Cvenić Tara Thaller i Mateo Cvenić Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i Mateo Cvenić Tara Thaller i Mateo Cvenić Tara Thaller i Mateo Cvenić Tara Thaller i Mateo Cvenić Tara Thaller i Mateo Cvenić Tara Thaller i Mateo Cvenić Tara Thaller i Mateo Cvenić In Magazin: Tara Thaller i Mateo Cvenić - 6 In Magazin: Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 3 +19 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 Galerija

Tara Thaller i Mateo Cvenić pokazali su kako uživaju skupa, nakon što su javnosti otkrili da su par.

Glumica Tara Thaller i plesač Mateo Cvenić nedavno su potvrdili da su par, nakon što se o tome nije prestajalo šuškati otkako su zajedno plesali u showu "Ples sa zvijezdama".

I dok su neko vrijeme svoju vezu skrivali od javnosti, sada ne prestaju pokazivati koliko su zaljubljeni.

Tako su sada oboje u pričama na svojim profilima na Instagramu objavili jednu zajedničku fotografiju iz lifta, na kojoj Tara s leđa grli Matea i oboje su nasmijani od uha do uha. Prije toga su otkrili i da su skupa bili na vjenčanju plesačice Valentine Walme i glumca Marka Petrića. 

Fotografiju pogledajte u našoj galeriji.

Ljubav im se dogodila u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem su zajedno doplesali do polufinala, a Tara je nakon ispadanja objavila da se razvodi od supruga Farisa Pinje, s kojim je u braku provela godinu i pol dana, no tvrdi da tu odluku nije donijela zbog Matea.

"U pitanju su bili drugi razlozi. Ne želim ulaziti u detalje, no do razvoda bi došlo prije ili kasnije. Nije tajna da smo Mateo i ja kliknuli čim smo se upoznali. Tijekom sezone odlično smo se slagali i postali prijatelji, ali nije nam bilo ni na kraj pameti da ćemo se i ljubavno spojiti. Intenzivnije smo se počeli družiti nakon moje rastave i prijateljstvo je preraslo u nešto više", kazala je Tara za Gloriju.

I dok glumica nije imala običaj objavljivati zajedničke fotografije s bivšim mužem, s novim dečkom to joj polako prelazi u naviku.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tara Thaller (@tara.thaller)

Trenutačno oboje žive u Zagrebu, no još se nisu uselili zajedno i idu korak po korak, a kažu da bi voljeli zajednički osmisliti i neki poslovni projekt u skoroj budućnosti.

"Situacija nije bila idealna, no s vremenom sam shvatila da su moji osjećaji prema Mateu toliko jaki da nije imalo smisla reći mu da čeka šest mjeseci ili godinu dana da bi javnost bila zadovoljna ili da sve bude po nekim pravilima", poručila je Tara te je dodala i da je sretna što je poslušala svoje osjećaje i srce.

Tara i Mateo bili su jedan od omiljenih plesnih parova prošle sezone showa "Ples sa zvijezdama" i mnogi gledatelji su im u komentarima na društvenim mrežama pisali da bi bili i idealan ljubavni par.

Iako ne voli otkrivati previše o svojem privatnom životu, Tara je ranije otvoreno progovorila i o razlozima razvoda od Farisa, za kojeg se udala u tajnosti.

"Istina je da se Faris i ja razvodimo. Zajedno smo došli do odluke da je vrijeme da svatko krene svojim putem i razvija se u svome smjeru. Iskreno, svaka je takva odluka teška, no kada dolazi iz obostranog stava, sam razlaz znatno je lakši. Ostajemo u dobrom odnosima i podržavamo se u daljnjoj budućnosti i radu. Naravno da vjerujem u ljubav i brak, ali vjerujem i u razvoj svakoga ponaosob i da svatko u svom osobnom razvoju ima periode razilaženja s partnerima. Poslovno me čekaju mnogi izazovi i projekti. Iza mene je buran poslovni period i sada je vrijeme za aktivan odmor i nove poslovne planove. Uskoro vas očekuje moja nova pjesma, a i vidimo se u za mene nekim novim formatima uskoro", rekla nam je Tara.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina - 2 Severina - 1 Severina - 5 +25 Severina - 5 Celebrity Severina odvela sina u školu pa zabilježila jedan poseban zajednički trenutak: "Slavimo svaki novi početak!"

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Dvina Meler, Matea Hohnjec, Aleksandra Grdić Dvina Meler Dvina Meler Dvina Meler +13 Dvina Meler Nekad i sad Hrvatica koja je prije 25 godina ljepotom pokorila Europu danas živi daleko od očiju javnosti, a iza nje je i jedno jako teško razdoblje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene