Sjećate se nje?

Hrvatica koja je prije 25 godina ljepotom pokorila Europu danas živi daleko od očiju javnosti, a iza nje je i jedno jako teško razdoblje

Dvina Meler Dvina Meler Paun Paunović/Cropix 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Dvina Meler, Matea Hohnjec, Aleksandra Grdić Dvina Meler Dvina Meler Dvina Meler Dvina Meler Dvina Meler Dvina Meler Dvina Meler Dvina Meler Dvina Meler +7 Dvina Meler Galerija

Osvanule su fotografije Dvine Meler iz slavnih dana, kada je bila rado viđeno lice na domaćim društvenim okupljanjima, a danas živi mirnim obiteljskim životom, daleko od očiju javnosti.

Bivša karatistica, model i avanturistica Dvina Meler svojevremeno je plijenila veliku pozornost javnosti i bila je rado viđeno lice na društvenim okupljanjima.

Sada su se pojavile njezine fotografije iz 2010. godine, s proslave rođendana njezine nekadašnje kolegice s modnih pista, Aleksandre Grdić koju, poput Dvine, zadnjih godina nemamo priliku vidjeti u  javnosti.

Dvina je u danima sportske slave osvojila nekoliko zlatnih odličja u karateu, a 1998. godine postala je Miss Sporta Hrvatske i Europe. Sudjelovala je i u poznatom showu "Farma" 2008. godine i bila na korak do pobjede, no ipak ju je odnio pjevač Rafael Dropulić.

Posljednjih godina živi mirnim obiteljskim životom s partnerom Darkom Dovedanom i njihovim sinom Tristanom.

Dvina je ranije ove godine u velikoj ispovijesti za Gloriju otkrila da se s 37 godina odlučila podvrgnuti medicinski potpomognutoj oplodnji i da je nakon prvog postupka odmah ostala trudna, no u desetom tjednu trudnoće bebi je prestalo kucati srce i morala se podvrgnuti kiretaži.

"Osim što me to emotivno slomilo, izmučilo me i fizički jer sam nakon spontanog pobačaja imala nesnosne bolove maternice. Šest mjeseci kasnije odlučila sam pokušati ponovo", prisjetila se.

Uslijedilo je još nekoliko uzaludnih pokušaja medicinski potpomognute oplodnje. Dvina je navela kako je nakon desetog puta prestala brojiti, a kad je opet ugledala toliko željeni plus na testu za trudnoću, ponovio joj se crni scenarij.

Na prijedlog liječnika pokušala je još jednom, a tada joj se konačno i ostvarila želja.

"Trudnoća je bila toliko teška i rizična da sam je u potpunosti preležala. Doslovno nisam ustajala iz kreveta, čak ni do toaleta", prisjetila se Dvina, koja je drugi dio trudnoće provela u bolnici, nakon što je nekoliko puta prije toga završila na hitnoj. Sina je rodila hitno carskim rezom u 26. tjednu trudnoće i imao je samo 830 grama. Liječnici su mu davali male šanse za preživljavanje i optimalan razvoj i proveo je 115 dana u bolnici, od čega je dugo vremena bio na respiratoru.

"Bilo mi je neopisivo teško, ali znala sam da nije situacija da očajavam i oplakujem što nam se dogodilo, nego da ubacim u višu brzinu, stisnem gas, ogrnem se pozitivnom energijom i borim zajedno s Tristanom", ispričala je. I uspjeli su pobijediti. Tristan je, kako je ispričala njegova mama, danas jedno zdravo, sretno, znatiželjno, društveno, samopouzdano, maštovito i iznimno uporno petogodišnje dijete koje ne odustaje od onog što si zacrta.

Kako je Dvina izgledala u slavnim danima, prisjetite se u našoj galeriji.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 2 +26 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives bez trunke šminke i u badiću pokazala stvarnu sebe: "I borice, i madeži, kapilare i dlačice iz nosa"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Aneli Ahmić - 1 Aneli Ahmić - 2 Aneli Ahmić - 3 Aneli Ahmić - 4 +16 Aneli Ahmić - 1 Celebrity Ova Dubrovkinja ušla je u kontroverzni srpski reality, progovorila je i o suprugovoj aferi s poznatom Srpkinjom: "Prevario me poslije tri godine braka"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene