Misteriozna Nada

Isplivala rijetka fotografija prve supruge Zdravka Mamića, s kojom se vjenčao čak dva puta!

Zdravko i Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić Damjan Tadic/Cropix 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Mamić Zdravko i Marina Mamić Zdravko Mamić Zdravko Mamić na finalu turnira Srpska Open - 1 Zdravko Mamić na finalu turnira Srpska Open - 2 Zdravko i Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić Zdravko Mamić Zdravko i Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić +4 Zdravko i Marina Mamić - 2 Galerija

Prva supruga Zdravka Mamića zove se Nada i s njom je dobio sina Marija, a sada je osvanula njezina rijetka fotografija.

Bjegunac hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić trenutačno je u vezi s 30 godina mlađom Jelenom Planinić iz Ljubuškog, a iza sebe ima dva propala braka.

Zdravkova prva supruga zove se Nada, a vjenčali su se kada je njemu bila samo 21 godina. Upoznali su se u klubu Sceni, a o misterioznoj Nadi poznato je da je od njega starija devet godina te da je završila fakultet u Londonu i Rimu i govori pet jezika. Nakon četiri godine veze vjenčali su se i dobili sina Marija.

Ali ubrzo su počeli problemi i par se odlučio rastati. Kako je Zdravko iz tradicionalne obitelji u kojoj se nije lijepo gledalo na razvod, odlučio je vratiti se prvoj ženi te se s njom ponovno vjenčao.

No ni drugi pokušaj nije upalio, a šuškalo se da su se konačno razveli zbog njegova švrljanja. Nakon razvoda su ostali prijatelji, a Nada je navodno u dobrim odnosima i s njegovom drugom suprugom.

Nadine fotografije teško je pronaći, no sada je Story.hr objavio jednu iz svoje arhive.

Zdravko je 1994. godine na utakmici na Maksimiru upoznao svoju drugu suprugu Marinu te je svojevremeno za medije izjavio da se u nju zaljubio na prvi pogled. Ubrzo nakon vjenčanja rodila im se kćer Lucija, a potom i Iva, a za njihov razvod nije se znalo sve dok Zdravko nije snimljen sa sadašnjom djevojkom.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Donna D'Errico Donna D'Errico - 1 Donna D'Errico - 3 Donna D'Errico - 2 +21 Donna D'Errico - 1 Nekad i sad Paparazzo fotke otkrile su kako izgleda u stvarnom životu, a sada se prisjetila dana najveće slave u kultnom crvenom badiću!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Rajčić i Nikola Pokrivač Iris Rajčić Iris Rajčić i Nikola Pokrivač Iris Rajčić i Nikola Pokrivač +25 Iris Rajčić i Nikola Pokrivač Nekad i sad Sjećate li se kojeg je nogometaša Iris Livaja ljubila prije Marka? Bili su u vezi samo dva mjeseca, no zajednička prošlost još ih prati

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene