Dugo su se skrivali

Uspješna Čakovčanka na crveni je tepih stigla u društvu novog supruga koji je dobro poznat hrvatskoj javnosti, a uska haljina otkrila je i još jednu prinovu!

Ema i Sandro Mur - 2 Ema i Sandro Mur - 2 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ema i Sandro Mur - 4 Ema i Sandro Mur - 3 Ema i Sandro Mur - 1 Ema i Sandro Mur - 5 Ema i Sandro Mur - 6 Ema i Sandro Mur - 7 Ema Mur - 4 Ema Mur - 5 Ema Mur - 3 Ema Mur - 2 +20 Ema Mur - 1 Galerija

Čakovčanka Ema Mur pojavila se na crvenom tepihu 80. Venecijanskog filmskog festivala, a u crnoj haljini u kojoj je pozirala pokraj supruga Sandra Mura otkrila je kako čekaju svoje prvo dijete.

Lijepa glumica rodom iz Čakovca Ema Mur, djevojački Kovač, bila je gošća na crvenom tepihu 80. Venecijanskog filmskog festivala.

Sa suprugom Sandrom Murom došla je na premijeru filma ''The Palace'' Romana Polanskog u kojem je i ona glumila, a par je zablistao u crnim odjevnim kombinacijama. Ema je nosila crnu asimetričnu haljinu dizajnera Francesca Murana, koja je imala prorez na trbuhu, a lijepa glumica tako je otkrila i da čeka svoje prvo dijete. Trudnički trbuščić ponosno je pokazala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ema Mur (@emamur)

Inače, par se vjenčao u tajnosti u veljači ove godine, a ekskluzivno se za njihovu vezu saznalo prošle godine.

Kako je doznao Story, par se vjenčao u potpunoj tajnosti u samoborskoj Gradskoj vijećnici, a plavokosa ljepotica sretne vijesti nije rekla ni svojoj mami. Nakon toga, par se uputio na medeni mjesec, a za lokaciju su izabrali New York i Havaje.

Inače, Ema je ranije živjela u Italiji, a prije Sandra bila je u vezi s Talijanom Gennarom Lilliom.U fokus javnosti Sandro Mur je došao zbog veze s popularnom radijskom voditeljicom Ivanom Mišerić.

Zgodna Čakovčanka prije četiri je godine zaludjela Talijane nakon što se pojavila u showu ''Ciao Darwin'' i tada je šira javnost saznala za nju. Pored toga je uz studij uspješno gradila i karijeru modela, a onda se odlučila okušati i u glumačkom svijetu. Ema iza sebe ima već emitiranu seriju u Italiji, ali i dva snimljena filma ''Lamborghini'' i ''The Palace''.

Ema osim glumačkog talenta ima i poduzetnički duh, pa je tako i vlasnica tvrtke za proizvodnju kupaćih kostima ''Ambìnca Swimwear''. U kolekciji se mogu pronaći zanimljivi kupaći kostimi u raznim bojama, koji su ekološki prihvatljivi i napravljeni od održivih materijala.

Kovač je studirala poduzetništvo i menadžment. Od svoje 4. do 14. godine bavila se plesom, a rodila se i odrasla u Hrvatskoj, no život ju je odveo u Italiju.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 4 Tara Thaller i Mateo Cvenić +27 Tara Thaller Celebrity Naša glumica i njen novi partner bili su u prvom javnom izlasku nakon njene objave o kraju braka, međusobni zaljubljeni pogledi sve govore

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 4 Franka Batelić Vedran Ćorluka i Luka Modrić +27 Vedran Ćorluka, Mateo Kovačić i Marcelo Brozović Celebrity Franka Batelić na tribinama se pojavila u neodoljivom društvu! Zajedno su došli podržati tatu i supruga, a svojim dolaskom iznenadili su sve prisutne

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene