Na nogometnom spektaklu

Franka Batelić na tribinama se pojavila u neodoljivom društvu! Zajedno su došli podržati tatu i supruga, a svojim dolaskom iznenadili su sve prisutne

Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 2 Igor Soban/Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 4 Franka Batelić Vedran Ćorluka i Luka Modrić Vedran Ćorluka, Mateo Kovačić i Marcelo Brozović Vedran Ćorluka Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 2 +21 Franka Batelić - 1 Galerija

Franka Batelić došla je sa sinčićem Viktorom podržati supruga Vedrana Ćorluku na međusobnom okršaju zvijezda Vatrenih u uličnom nogometu koji je organiziran u Zagrebu.

Pjevačica Franka Batelić sve je iznenadila dolaskom na veliko okupljanje nogometnih fanova koji su se danas skupili u Zagrebu.

Naime, pokraj velikog trgovačkog centra organiziran je međusobni okršaj zvijezda zvijezdi naše nogometne reprezentacije u uličnom nogometu, a među dobro poznatom ekipom igrao je i umirovljeni Vedran Ćorluka.

Franka je viđena na tribinama u žutoj majici i sa zavezanim repom, a društvo joj je pravio sinčić Viktor koji je tatu pratio u kockastom dresu.

Na terenu je bila dobro poznata ekipa, Luka Modrić, Joško Gvardiol, Mateo Kovačić, Lovro Majer, Marcelo Brozović, Ivan Perišić i ostali naši slavni nogometaši koji su od brojnih fanova i potpisivanja autograma jedva došli do terena kako bi međusobno zaigrali nogomet.

Podsjetimo, Vedran i Franka u braku su od 2018. godine, Viktor im se rodio 2020., a u studenom prošle godine na svijet je došla i njihova kćerkica Greta.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 6 +27 Fani Stipković - 5 Celebrity Fani Stipković lagano odbrojava do velikog preokreta u životu, a svoj je trudnički trbuh usporedila s važnim sportskim pojmom koji voli!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Dvina Meler, Matea Hohnjec, Aleksandra Grdić Matea Hohnjec i Dvina Meler Stefany i Matea Hohnjec Stefany i Matea Hohnjec +11 Matea i Stefany Hohnjec Nekad i sad Skandalozna prošlost domaće manekenke: Zbog kobnog tuluma završila je u zatvoru, a nakon što se okrenula vjeri izbačena je i iz crkve!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene