prije 14 godina

Ove Ćorlukine fotografije snimljene su u vrijeme kad je bio u turbulentnoj vezi s djevojkom o kojoj se tada u medijima puno pisalo

Vedran Ćorluka, 2009. godina Vedran Ćorluka, 2009. godina Tomislav Miletić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka, 2009. godina Dino Drpić i Vedran Ćorluka, 2009. godina Dino Drpić i Vedran Ćorluka, 2009. godina Vedran Ćorluka i Iva Buzov Vedran Ćorluka i Iva Buzov Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka - 1 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka +19 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Galerija

Osvanule su fotografije Vedrana Ćorluke iz vremena dok je ljubio Ivu Buzov, s kojom je imao i velike planove za budućnost.

Naš bivši nogometaš Vedran Ćorluka danas je u sretnom braku s pjevačicom Frankom Batelić, s kojom ima i dvoje dječice.

No prije nego što je upoznao Franku, Ćorluka je želio osnovati obitelj sa Zagrepčankom Ivom Buzov i otvoreno je govorio o njihovim planovima za budućnost.

"Sigurno će jedna subota jednog lipnja biti naša, to je zapisano. Ništa ne planiramo", kazao je 2009. godine za Gloriju Vedran, koji je čak i tetovirao Ivino ime i njezin datum rođenja na ruku.

Sada su osvanule Ćorlukine fotografije iz iste te godine, s okupljanja naše reprezentacije u hotelu Sheraton uoči kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi, a tada je tetovažu posvećenu Ivi prekrio dugim rukavima.

U prosincu godinu dana kasnije par je prekinuo i do vjenčanja ipak nije došlo.

Krajem lipnja 2012. godine Ćorluka je na slavnom Zrću upoznao Franku i rodila se ljubav koja traje do danas.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

Vedran i Franka vjenčali su se 2018. godine u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama. U siječnju 2020. godine dobili su sina Viktora, a studenom prošle godine na svijet je došla i njihova kćerkica Greta.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt - 1 Shiloh Jolie-Pitt - 2 Shiloh Jolie-Pitt - 3 Shiloh Jolie-Pitt - 4 +23 Shiloh Jolie-Pitt - 5 Celebrity Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik +25 Ella Dvornik Celebrity Ella Dvornik sve je nasmijala odabirom outfita svoje kćeri za vrtić: ''Tko kaže da ne možeš, ne znam što da kažem za ovog aliena...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene