Rijetki prizori!

Ćorluka je objavio predivnu obiteljsku fotografiju s mora na kojoj su glavni akteri njegova djeca, evo kako uživaju u ljetnim radostima!

Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka na Instagramu Vedran Ćorluka - 6 Vedran Ćorluka i Franka Batelić +20 Vedran Ćorluka - 3 Galerija

Vedran Ćorluka podijelio je predivnu obiteljsku fotografiju s ljetovanja, evo kako on i naša pjevačica uživaju s djecom.

Naš bivši nogometni repezentativac Vedran Ćorluka pohvalio se s obiteljskom fotografijom s odmora.

On i njegova lijepa supruga, naša pjevačica Franka Batelić, pozirali su zajedno sa sinčićem Viktorom i kćerkicom Gretom na jahti. Maleni Viktor klečao je okrenut leđima i gledao u more koje je ostajalo iza njih dok su Franka i Vedran držali Gretu, a Ćorluka je smiješnim izrazom lica pokušao nasmijati kćerkicu.

''Obitelj'', napisao je samo u opisu i dodao emotikon srca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

Vedran, inače, često ne dijeli ovako privatne trenutke, ali na njegovom profilu može se pronaći poneka fotografija sa suprugom i djecom.

Nedavno je također objavio njihovu zajedničku fotografiju s vjenčanja njezine prijateljice i vjenčane kume Stafani Vozila u Balama, a za ovo događanje posebno su se sredili.

Podsjetimo, Franka i Vedran u braku su od 2018. godine, a osim Grete, koja je rođena u studenom prošle godine, imaju i trogodišnjeg sina Viktora. Par je prije vjenčanja bio u vezi šest godina, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Niclas Castell - 8 Niclas Castell - 7 Niclas Castell - 6 Niclas Castell - 5 +24 Niclas Castell - 4 Celebrity Dan nakon što se zabavljao s brinetom snimljen je kako se brčka u moru s nepoznatom plavušom, svi se pitaju gdje mu je supruga?

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Hunziker - 10 Michelle Hunziker - 9 Michelle Hunziker - 6 Michelle Hunziker - 5 +24 Michelle Hunziker - 4 Celebrity Neobični kupaći kostim ove 46-godišnje ljepotice nije uspio sakriti najintimnije dijelove kad se smočila u moru!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene