Prije pet godina!

Franka Batelić objavila je romantičnu fotografiju i obilježila godišnjicu braka s Ćorlukom, prisjetite se kako je to tada izgledalo!

Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka Goran Sebelic / CROPIX 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Borna Filić) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Borna Filić) +13 Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Borna Filić) Galerija

Franka Batelić objavila je fotografiju s vjenčanja s Vedranom Ćorlukom i obilježila njihovu petu godišnjicu braka.

Naša pjevačica Franka Batelić podijelila je romantičnu crno-bijelu fotografiju, a podijelila ju je na svojoj Instagram priči kako bi obilježila petu godišnjicu braka s našim bivšim nogometašem Vedranom Ćorlukom.

Franka i Vedran na fotografiji plešu svoj prvi ples dok je Ćorluka gledao u svoju novopečenu suprugu.

Njihovo vjenčanje odvilo se 2018. godine u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama gdje je hrvatski nogometni reprezentativac stigao nešto prije pet, a kojeg su okupljeni predstavnici medija i svi oni koji ovaj mladi par željeli vidjeti među prvima nakon što izmjene bračne zavjete pozdravili pljeskom. U crkvu je oko sat vremena kasnije ušla i Franka te s osmijehom od uha do uha pozdravila okupljene. Iako se pričalo da će Ćorluki kum biti Luka Modrić, Vedran je za tu ulogu ipak odabrao brata Hrvoja.

Naša pjevačica tada je blistala u predivnoj vjenčanici eNVy rooma, a Vedran je bio posebno zgodan u crnom smokingu i sunčanim naočalama koje je nosio do crkve.

Po izlasku iz crkve uzvanici su ih zasuli laticama cvijeća te se nekoliko puta poljubili za sreću.

Njihova veza krenula je nakon upoznavanja na Zrću, a da zajedno žele biti do kraja života odlučili su nakon šest godina veze.

U svom braku dobili su i dvoje djece, sinčić Viktor rodio se 2020. godine, a prije nekoliko mjeseci rodila im se i kćerkica Greta.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus sa sestrom Mateom Nives Celzijus Nives Celzijus sa sestrom Mateom Nives Celzijus sa sestrom Mateom +30 Nives Celzijus sa sestrom Mateom Celebrity Nives Celzijus stala na kraj nagađanjima i podijelila radosnu vijest: "Stiže nam bebica!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Salt Bae Severina i Salt Bae Severina - 3 Severina - 1 +25 Severina - 7 Celebrity Severina objavila prisne fotografije sa svjetski poznatim frajerom kojeg je upoznala na odmoru: "Došao si tiho na prstima..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene