pokazala novu frizuru

Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt - 1 Shiloh Jolie-Pitt - 2 Shiloh Jolie-Pitt - 3 Shiloh Jolie-Pitt - 4 Shiloh Jolie-Pitt - 5 Shiloh, Pax, Zahara i Knox Jolie-Pitt - 1 Shiloh, Pax, Zahara i Knox Jolie-Pitt - 2 Shiloh, Pax, Zahara i Knox Jolie-Pitt - 3 Shiloh Jolie-Pitt i Angelina Jolie Shiloh Jolie-Pitt +17 Shiloh Jolie-Pitt - 1 Galerija

Shiloh Jolie-Pitt snimljena je u rijetkom izlasku, a pažnju je privukla njezina nova frizura.

Kći Angeline Jolie i Brada Pitta, 17-godišnja Shiloh Jolie-Pitt, u rijetkom izlasku predstavila je novi imidž.

Paparazzi su je ovaj tjedan snimili u Los Angelesu s ružičastom i kratko ošišanom kosom, no unatoč frizuri, na novim fotografijama izgleda kao kopija svoje prekrasne majke.

Shiloh je prošetala s prijateljicom i zajedno su sjele u kafić, a čini se da joj nije zasmetala pažnja koju je privukla jer nije skidala osmijeh s lica.

U širokoj majici i odrezanim trapericama potvrdila je i da se vratila svojem prepoznatljivom, dječačkom stilu, nakon kratkog izleta u nešto ženstvenije vode.

Angelina je jednom prilikom za medije potvrdila da je njezina i Bradova prvorođena kći odmalena htjela biti dječak i da je već s tri godine počela preispitivati svoj spol.

"Ošišali smo joj kosu, kupujemo joj odjeću za dječake i osjeća se kao jedan od braće", kazala je Angelina 2010. godine za časopis Variety.

Sa 14 godina Shiloh je postala i tinejdžerska LGBTQ ikona, a pisalo se i da uzima hormone kako bi promijenila spol, no to nikada nije potvrđeno.

Inače, Shiloh je 2006. godine bila je najiščekivanije dijete u Hollywoodu kao prvo biološko dijete bivšeg para koji je svojevremeno stekao nadimak Brangelina, a imaju još i 15-godišnje blizance Knoxa i Vivienne, koje je također Angelina rodila, te sinove Maddoxa, Paxa i kćer Zaharu, koje su posvojili.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Marx - 2 Megan Marx - 1 Megan Marx Megan Marx - 3 +12 Megan Marx - 7 Celebrity Na plaži pokazala rezultate nove operacije grudi, neki su uvjereni da prizori koje su snimili paparazzi nisu bili slučajni

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden - 1 Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 2 +24 Neda Ukraden - 1 Celebrity Neda Ukraden posljednjom fotkom u bijelom bikiniju pokrenula raspravu u komentarima: ''Prestara si za ovo!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene