uhvatili je paparazzi

Kći Angeline i Brada opet želi biti dječak? Donedavno je izgledala potpuno drugačije, a sad je prošetala s novom frizurom

Shiloh Nouvel Jolie-Pitt Shiloh Nouvel Jolie-Pitt Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh, Pax, Zahara i Knox Jolie-Pitt - 2 Shiloh, Pax, Zahara i Knox Jolie-Pitt - 1 Shiloh, Pax, Zahara i Knox Jolie-Pitt - 3 Shiloh Jolie-Pitt i Angelina Jolie Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt - 2 Shiloh Jolie-Pitt - 1 Angelina Jolie i Shiloh Jolie-Pitt - 4 Angelina Jolie i Shiloh Jolie-Pitt - 3 Angelina Jolie i Shiloh Jolie-Pitt - 2 +21 Angelina Jolie i Shiloh Jolie-Pitt - 1 Galerija

Shiloh Jolie-Pitt snimljena je u rijetkom izlasku s braćom, a koji nije promakao paparazzima, koji prate svaki korak slavne obitelji.

Djeca Angeline Jolie i Brada Pitta pojavila su se u rijetkom i opuštenom izlasku u javnost, i to na ulicama Los Feliza u Kaliforniji, gdje su svratili u obližnji kafić.

Paparazzi su snimili dobro raspoloženu ekipu, točnije Zaharu, Paxa, Knoxa i Shiloh, među kojima je upravo ona plijenila najveću pozornost. Naime, lijepa 17-godišnja Shiloh tijekom posljednjih nekoliko godina sve je iznenađivala svojom ženstvenom pojavom nakon što je odustala od dječačkog imidža, no sada se ipak vratila onome koji je njoj najdraži.

Tako je ošišala svoju dugu kosu na potpuno kratku frizuru, iako su posljednjih nekoliko godina svi bili navikli na njezino drugačije izdanje. Viđali smo je u haljinama i drugim tipičnim ženskim odjevnim komadima, a odlučila je bila i pustiti svoju kosu, koja je sada ponovno kratka.

Shiloh je poznata po tome da je dugo godina željela biti dječak, što je i Angelina potvrdila 2010. godine za časopis Variety, a otkrila je i da njezina kći preispituje svoj spol od svoje treće godine.

"Ošišali smo joj kosu, kupujemo joj odjeću za dječake i osjeća se kao jedan od braće", kazala je tada Angelina.

S 14 godina Shiloh je postala i tinejdžerska LGBTQ ikona, a pisalo se i da uzima hormone kako bi promijenila spol, no to nikada nije potvrđeno. Shiloh je 2006. godine bila najiščekivanije dijete u Hollywoodu kao prvo biološko dijete bivšeg para, koji je svojevremeno stekao nadimak Brangelina. Imaju još i 12-godišnje blizance Knoxa i Vivienne, koje je također Angelina rodila, te sinove Maddoxa, Paxa i kćer Zaharu, koje su posvojili, a oko kojih godinama već vode skrbničku bitku nakon što su se razveli.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Rogoznica Boris Rogoznica Boris Rogoznica, Helena Papić Stefany i Boris Rogoznica +19 Stefany i Boris Rogoznica Celebrity Boris Rogoznica iskreno progovorio o bivšoj, kojoj je sada posvetio i pjesmu: "Ostale su lijepe uspomene..."

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise Tom Cruise - 4 Tom Cruise - 2 Tom Cruise - 1 +15 Tom Cruise Nekad i sad Čudno lice Toma Cruisea opet je sve o čemu se priča, pogledajte prizore koji su zapanjili sve koji su vidjeli ove njegove najnovije fotografije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene