''Ma pokaži Nedo...''

Neda Ukraden posljednjom fotkom u bijelom bikiniju pokrenula raspravu u komentarima: ''Prestara si za ovo!''

Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 2 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden - 1 Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 1 Neda Ukraden Neda Ukraden Neda Ukraden i Mario Roth Neda Ukraden Neda Ukraden - 2 +18 Neda Ukraden Galerija

Neda Ukraden pozirala je u bijelom bikiniju za društvene mreže, a u komentarima se razvila rasprava treba li žena s toliko godina pozirati u bikiniju.

Pjevačica Neda Ukraden na svom se Instagramu ponovno javila jednom ljetnom fotografijom i pozirala u bijelom dvodijelnom bikiniju ogrnuta bijelom laganom košuljom. Na glavi je nosila veliki šešir i sunčane naočale te nasmiješeno pozirala, a njezina sjajna figura opet je došla do izražaja.

Malo tko može vjerovati da pjevačica ovako izgleda u svojoj 74. godini, a upravo su njezine godine pokrenule i raspravu u komentarima na objavi.

Dok neki misle da je Neda prekrasna žena i da se treba hvaliti figurom koju ima s toliko godina, drugima je ovo bilo malo neukusno te su pjevačici savjetovali da se više ne fotografira u bikinijima.

''Nijedna dama se neće slikati u osamdesetim u bikiniju!'', ''Zgodna jest, ali zašto se baš mora pokazivati cijelom svijetu…'', ''Nedo, imaš previše godina za ovakve fotografije'', glasili su neki od komentara.

Međutim, većina ih je bila pozitivna.

''Slika nije ni prenapadna, ni neukusna… Samo ti Nedo pokaži svoje atribute, neka vide kako treba žena izgledati u tim godinama... Dosta nam je gledanja silikona, starleta sa fotošopovima, a sve bez pokrića. Neda je prava dama, sve s mjerom i ukusom'', ''Bravo Nedo, divno izgledaš'', ''Starite li vi uopće?'' pisali su joj pratitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Inače, Neda ovo ljeto provodi u Boki Kotorskoj.

Ova fotografija još je jedan dokaz zašto pjevačicu prati i nadimak najseksi bake Balkana, a svojim izgledom još od mladosti osvaja ljude diljem regije.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 4 Severina - 2 Severina - 1 Severina - 5 +28 Severina - 7 Celebrity Severina se zaputila na odmor izvan Hrvatske, evo koju je popularnu lokaciju odabrala i u čijem to, njoj posebnom, društvu uživa!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Priestley Jason Priestley Jason i Naomi Priestley Jason Priestley +8 Jason Priestley Nekad i sad U 90-ima su za njim uzdisale tinejdžerice diljem svijeta, privlačio je pozornost i svojim burnim životom, a evo kako izgleda danas!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene