Kakva žena!

Neda Ukraden proslavila je 73. rođendan, a dočekala ga je u bikiniju zbog kojeg nitko ne vjeruje da ima toliko godina

Neda Ukraden - 1 Neda Ukraden - 1 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 1 Neda Ukraden Neda Ukraden Neda Ukraden - 8 Neda Ukraden - 7 Neda Ukraden - 4 Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden i Mario Roth +21 Neda Ukraden Galerija

Neda Ukraden 73. rođendan dočekala je u Boki Kotorskoj, a povodom ovog dana objavila je i fotografiju u kupaćem kostimu.

Pjevačica Neda Ukraden dočekala je svoj 73. rođendan na ljetovanju, a na svom Instagramu otkrila je kako se nalazi u Boki Kotorskoj.

Neda je povodom posebnog dana pozirala u kupaćem kostimu kričavo narančaste boje i ogrnuta bijelom košuljom, a na glavi je nosila slamnati šešir.

''Mogla bih vam napisati sto rečenica zašto je dobro biti danas slavljenica u ovim godinama! Ali nema potrebe. Sve je jasno! Odoh da slavim! Živjeli'', napisala je u opisu.

Komentare su preplavile čestitke, ali i komentari na njenu sjajnu figuru, a uvijek ju prati nadimak najseksi bake Balkana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Inače, Neda već je desetljećima jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji, a na svom Instagramu redovno dobiva komplimente svojih pratitelja koji se svaki put iznenade njezinom vitkom figurom i lijepim licem na njenim fotografijama.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Orlando Bloom i Katy Perry u Dubrovniku - 9 Orlando Bloom i Katy Perry u Dubrovniku - 8 Orlando Bloom i Katy Perry u Dubrovniku - 7 Orlando Bloom i Katy Perry u Dubrovniku - 6 +21 Orlando Bloom i Katy Perry u Dubrovniku - 5 Celebrity U društvu slavnog milijardera Dubrovnik su posjetili i omiljena pjevačica te njezin zgodni suprug, njihova pojava bila je pravo iznenađenje!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Schwarzenegger - 5 Christopher Schwarzenegger - 4 Christopher Schwarzenegger - 3 Christopher Schwarzenegger - 2 +28 Christopher Schwarzenegger - 1 Nekad i sad Pogledajte nevjerojatnu transformaciju sina glumačke legende, drastično je smršavio i teško je povjerovati da je na novim fotografijama on!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene