Opa!

U društvu slavnog milijardera Dubrovnik su posjetili i omiljena pjevačica te njezin zgodni suprug, njihova pojava bila je pravo iznenađenje!

Katy Perry i Orlando Bloom u Dubrovniku Katy Perry i Orlando Bloom u Dubrovniku Grgo Jelavic/Pixsell 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Orlando Bloom i Katy Perry u Dubrovniku - 9 Orlando Bloom i Katy Perry u Dubrovniku - 8 Orlando Bloom i Katy Perry u Dubrovniku - 7 Orlando Bloom i Katy Perry u Dubrovniku - 6 Orlando Bloom i Katy Perry u Dubrovniku - 5 Orlando Bloom i Katy Perry u Dubrovniku - 4 Orlando Bloom i Katy Perry u Dubrovniku - 3 Orlando Bloom i Katy Perry u Dubrovniku - 2 Orlando Bloom i Katy Perry u Dubrovniku - 1 Jeff Bezos i Lauren Sanchez u Dubrovniku - 1 +18 Jeff Bezos i Lauren Sanchez u Dubrovniku - 2 Galerija

Katy Perry i Orlando Bloom viđeni su u šetnji Stradunom, a u Dubrovnik su stigli u društvu slavnog milijardera Jeffa Bezosa.

Vijest da je na naše more stigao osnivač Amazona Jeff Bezos i njegova zaručnica Hrvatskom se proširila još jučer, a danas su turisti na dubrovačkom Stradunu doživjeli pravo iznenađenje. Naime, s Bezosom su u Lijepu našu stigli i slavna pjevačica Katy Perry i njen partner glumac Orlando Bloom.

Četverac je zajedno prošetao slavnom dubrovačkom ulicom, a znatiželjnih pogleda nije nedostajalo.

Slavna pjevačica Katy i Bezosova zaručnica snimale su zgrade i nisu skrivale oduševljenje Dubrovnikom, a njih su u stopu pratili i ostali prijatelji i tjelohranitelji.
Katy i Bloom uskladili su svoje odjevne kombinacije te je pjevačica prošetala u bijeloj haljini, a Bloom u bijelim hlačama i majici.

Orlando i Katy vezu su započeli 2016. godine, a prekinuli su godinu dana kasnije, no ponovno su se pomirili 2018. godine jer su shvatili da ne mogu jedno bez drugoga. Zaruke su pale u veljači 2019. godine, ali su vjenčanje odgodili zbog pandemije koronavirusa, a u kolovozu 2020. godine dobili su kćer.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Schwarzenegger - 5 Christopher Schwarzenegger - 4 Christopher Schwarzenegger - 3 Christopher Schwarzenegger - 2 +28 Christopher Schwarzenegger - 1 Nekad i sad Pogledajte nevjerojatnu transformaciju sina glumačke legende, drastično je smršavio i teško je povjerovati da je na novim fotografijama on!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso - 11 Ana Sasso - 10 Ana Sasso - 13 Ana Sasso - 15 +28 Ana Sasso - 16 Celebrity Zbog legendarne reklame iz osamdesetih stekla je status seks-simbola, a figura zbog koje je postala popularna i godinama kasnije ostala je postojana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene