Prezgodna Pipi!

Zbog legendarne reklame iz osamdesetih stekla je status seks-simbola, a figura zbog koje je postala popularna i godinama kasnije ostala je postojana!

Ana Sasso Ana Sasso Marko Lukunic/Pixsell 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso - 11 Ana Sasso - 10 Ana Sasso - 13 Ana Sasso - 15 Ana Sasso - 16 Ana Sasso - 17 Ana Sasso - 14 Ana Sasso - 12 Ana Sasso - 9 Ana Sasso - 8 +22 Ana Sasso - 7 Galerija

Bivša misica Ana Sasso do danas je zadržala fantastičnu figuru, a njezine fotografije u kupaćem kostimu iz 2010. godine ostavit će vas bez daha.

Bivša misica Ana Sasso do danas slovi kao jedna od najljepših Hrvatica, a svoju fantastičnu figuru godinama je njegovala. Iza arhive su sada izvučene i njezine fotografije iz 2010. godine kada je na otoku Hvaru ljetovala s prijateljicama.

Sasso je nosila rozi kupaći kostim koji je otkrivao njene atribute, a svojom mršavom figurom i isklesanim trbuhom krala je sve poglede na plaži. Fotografi su tada Anu uhvatili dok se sunčala i dok je ulazila u more, a onda je zajedno s prijateljicama zaplivala u moru.

Nekadašnja misica svojevremeno je stekla titulu seks-simbola zbog reklame za Pipi. Prizori u kojima u mokroj majici izlazi iz mora mnogima su ostali urezani u pamćenje i nakon 40 godina, a i da nije snimila legendarnu reklamu, zasluženo bi nosila laskavu titulu.

Godine 1982. bila je izabrana za Miss Jugoslavije, a ostvarila je i dobar uspjeh na izboru za Miss svijeta u Londonu, na kojem se našla među 15 polufinalistica.

Uslijedila je nezaboravna reklama te se nadugo zatim povukla iz javnog života i otada je rijetko viđamo, a nakon dva propala braka pronašla je sreću sa splitskim kirurgom Tomasovićem.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 6 Salma Hayek - 7 Salma Hayek - 5 Salma Hayek - 4 +26 Salma Hayek - 1 Celebrity Najnovije fotografije Salme Hayek otkrile pravu istinu o njezinu tijelu, evo kako izgleda bez trunčice fotošopa i filtara!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Karamarko - 2 Lana Karamarko - 1 Lana Karamarko - 3 Lana Karamarko - 10 +12 Lana Karamarko - 1 Zanimljivosti Kći Tomislava Karamarka objavila obiteljsku fotografiju s mora, a njegova promjena imidža sve je pomalo iznenadila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene