pogađate o kome je riječ?

Ovako je nekad izgledala Hrvatica koja je zbog kultne reklame stekla status seks-simbola, prizori u mokroj majici dok izlazi iz mora i danas se pamte!

Ana Sasso - 2 Ana Sasso - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso - 1 Ana Sasso - 1 Ana Sasso - 3 Ana Sasso - 4 Ana Sasso - 1 Ana Sasso - 2 Ana Sasso - 3 Ana Sasso i Žarko Mamula Ana Sasso - 3 Ana Sasso - 4 +19 Hrvoje Tomasović i Ana Sasso Galerija

Ana Sasso prisjetila se kako je izgledala kao mlada djevojka te s pratiteljima podijelila fotografiju iz prošlosti.

Jedna od najpopularnijih bivših misica Ana Sasso na svom profilu na Instagramu objavila je fotografiju iz mladih dana. 

Na fotografiji možemo vidjeti njezino mladoliko lice i dugu gustu smeđu kosu.

Pozirala je tada u žuto-zelenoj košulji preko koje je nosila smeđi prsluk s crvenim detaljima, a kratka crna suknjica isticala je njezine noge. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63)

"Nestvarna ljepotica", "Čudesna", "Kraljica", "Savršena", "Nema joj ravne", "Wow", glasili su neki od komentara. 

Nekadašnja misica svojevremeno je stekla titulu seks-simbola zbog reklame za Pipi. Prizori u kojima u mokroj majici izlazi iz mora mnogima su ostali urezani u pamćenje i nakon 40 godina, a i da nije snimila legendarnu reklamu, zasluženo bi nosila laskavu titulu.

Ana se svojih dana slave sada rado prisjeća na društvenim mrežama, na kojima je nedavno objavila video s fotografijama iz vremena kad je gotovo svakodnevno nosila revije i snimala modne kampanje, a svojom ljepotom tada je ostavljala bez daha.

Godine 1982. bila je izabrana za Miss Jugoslavije, a ostvarila je i dobar uspjeh na izboru za Miss svijeta u Londonu, na kojem se našla među 15 polufinalistica. Uslijedila je nezaboravna reklama te se nadugo zatim povukla iz javnog života i otada je rijetko viđamo, a nakon dva propala braka pronašla je sreću sa splitskim kirurgom Tomasovićem.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 +25 Nives Celzijus - 3 Celebrity Zbog ovih prizora svi se pitaju nosi li Nives donje rublje, a za sve je kriv visoki prorez koji je otkrio više od očekivanog

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 ante gelo Zanimljivosti Jedan od najpoznatijih hrvatskih glazbenika rastao se u potpunoj tajnosti, a novo vjenčanje zakazano je već za kolovoz!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene