skladna obitelj

Kći Tomislava Karamarka objavila obiteljsku fotografiju s mora, a njegova promjena imidža sve je pomalo iznenadila!

Lana Karamarko Lana Karamarko Lana Karamarko/Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Karamarko - 2 Lana Karamarko - 1 Lana Karamarko - 3 Lana Karamarko - 10 Lana Karamarko - 1 Lana Karamarko - 2 Lana Karamarko - 3 Lana Karamarko - 4 Lana Karamarko - 5 Lana Karamarko - 6 +6 Lana Karamarko - 7 Galerija

Lana Karamarko u priči na Instagramu podijelila je fotografiju na kojoj pozira s ocem, bratom i mlađom sestrom.

Kći bivšeg predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka Lana ima vrlo zanimljiv profil na društvenim mrežama, na kojem možemo vidjeti kako često putuje svijetom.

Sada je objavila fotografiju s ljetovanja u priči na svom Instagramu na kojoj je pozirala s ocem Tomislavom, bratom Martinom i sestrom Katarinom. Političar koji se u potpunosti povukao iz javnosti iznenadio je svojim izgledom. Naime, sada nosi naočale za vid i kosa mu je u potpunosti posijedjela. Također, pozirao je ležerno obučen, u trapericama i sportskoj majici.

Lana je u Londonu nastavila svoje školovanje nakon završenog preddiplomskog studija u Hrvatskoj.

"Odlučila sam se za London jer me zanimao studijski program Luxury Brand Management, koji u Hrvatskoj nije dostupan u obliku diplomskog studija. U Londonu sam studirala na Sveučilištu Regents. Studij je bio izuzetno zanimljiv, koristan i omogućio mi je da se specijaliziram za tu industriju", ispričala je ranije ove godine za Mixer.hr. Tada je otkrila i da je diplomirala te da je u Londonu našla i posao.

"London je grad koji pruža bezbroj mogućnosti, ali treba imati na umu da je konkurencija velika. Za nekakvo radno mjesto nekad aplicira više stotina ljudi. Selekcijski procesi obično se sastoje od više krugova intervjua za koje je potrebna dobra priprema. Dobila sam posao u odjelu Ecommerce i Digital Marketing jednog luksuznog modnog brenda. Jako sam zadovoljna jer skupljam dragocjeno iskustvo", ispričala je Lana.

Bivši predsjednik HDZ-a kćer Lanu dobio je s prvom suprugom Enisom Muftić Karamarko, s kojom ima i sina Martina, a bili su u braku od 1993. do 2011. godine. Tomislav se 2015. oženio današnjom suprugom Anom, s kojom je iste godine dobio i kćer Katarinu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 3 +27 Ella Dvornik - 1 Zanimljivosti Ella Dvornik nakon objave o razvodu nema mira od problema, evo što ju je sad snašlo: "Idem u komu"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria - 6 Eva Longoria - 4 Eva Longoria - 5 Eva Longoria - 7 +26 Eva Longoria - 3 Celebrity Slavna glumica za ovakve mišiće s 48 godina dugo se mučila, a sada joj nove fotke nije propustila komentirati ni Ronaldova Georgina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene