rijetko skupa u javnosti!

Legendarna Pipi djevojka uhvaćena u izlasku sa suprugom kirurgom, s njim je sreću našla nakon dva propala braka

Ana Sasso Ana Sasso Lucija Ocko/Cropix 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Hrvoje Tomasović i Ana Sasso Ana Sasso - 1 Ana Sasso - 2 Ana Sasso - 4 Ana Sasso - 3 Hrvoje Tomasović i Ana Sasso - 1 Hrvoje Tomasović i Ana Sasso - 2 Hrvoje Tomasović i Ana Sasso Ana Sasso Ana Sasso i Tereza Kesovija - 3 +21 Ana Sasso i Tereza Kesovija - 1 Galerija

Ana Sasso i Hrvoje Tomasević bili su uzvanici Izbora za Miss Beauty Zagreba.

Bivša Miss Jugoslavija, poznata i pod nadimkom Pippi djevojka, 60-godišnja Ana Sasso bila je jedna od uzvanica Izbora za Miss Beauty Zagreba, na koji je stigla u pratnji svog supruga Hrvoja Tomasovića.

Pogledaj i ovo Ana Sasso - 9 Pa kako ona izgleda! Zbog legendarne reklame za Pipi prije 40 godina postala je seks-simbol, a najnovijim fotkama u badiću opet je napravila pomutnju!

Ana i Hrvoje u javnosti se rijetko zajedno pojavljuju, pa je njihov dolazak izazvao veliko zanimanje okupljenih. Supružnici su dobro raspoloženi pozirali i fotografima, a ona je zablistala u tamnom elegantnom odijelu, ispod kojeg je u čipkastom topiću naglasila dekolte.

Nekadašnja misica svojevremeno je stekla titulu seks-simbola zbog reklame za Pipi. Prizori u kojima u mokroj majici izlazi iz mora mnogima su ostali urezani u pamćenje i nakon 40 godina, a i da nije snimila legendarnu reklamu, zasluženo bi nosila laskavu titulu.

Ana se svojih dana slave sada rado prisjeća na društvenim mrežama, na kojima je nedavno objavila video s fotografijama iz vremena kad je gotovo svakodnevno nosila revije i snimala modne kampanje, a svojom ljepotom tada je ostavljala bez daha.

1982. godine bila je izabrana za Miss Jugoslavije, a ostvarila je i dobar uspjeh na izboru za Miss svijeta u Londonu, na kojem se našla među 15 polufinalistica. Uslijedila je nezaboravna reklama te se nadugo zatim povukla iz javnog života i otada je rijetko viđamo, a nakon dva propala braka pronašla je sreću sa splitskim kirurgom Tomasovićem.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 5 +25 Rita Ora - 2 Celebrity Pokazala je da ne nosi ništa ispod tijesnog trikoa, u ovakvoj kombinaciji paparazzima nije mogla pobjeći

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Holmes i Suri Cruise - 3 Katie Holmes i Suri Cruise - 1 Katie Holmes i Suri Cruise - 2 Tom i Suri Cruise - 4 +19 Tom i Suri Cruise - 3 Celebrity Otac za nju više ne želi čuti, a ona je izrasla u ljepoticu poput majke i naslijedila baš sve od nje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene