Rijetko pojavljivanje

Pipi djevojka uzdahe mami i 41 godinu od kultne reklame, a u haljini golih ramena pokazala je i jedan skriveni detalj!

Ana Sasso Ana Sasso Tomislav Miletic/Pixsell 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso Ana Sasso - 3 Ana Sasso - 2 Ana Sasso Ana Sasso - 8 Ana Sasso - 5 Ana Sasso - 2 Ana Sasso - 1 Ana Sasso Ana Sasso +8 Ana Sasso - 4 Galerija

Ana Sasso nosila je jednu modnu reviju u Zagrebu, na kojoj je zablistala u elegantnom izdanju, a mnoge vratila i u neka prošla vremena.

Bivša Miss Jugoslavije, poznata i pod nadimkom Pipi djevojka, Ana Sasso nakratko se vratila na modne piste i zablistala na šestom izdanju humanitarne modne revije City Modus u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Ana Sasso - 9 Pa kako ona izgleda! Zbog legendarne reklame za Pipi prije 40 godina postala je seks-simbol, a najnovijim fotkama u badiću opet je napravila pomutnju!

59-godišnja Ana nosila je elegantnu crvenu haljinu spuštenih golih ramena, koja je otkrila i tetovažu kojom je odlučila ukrasiti svoje tijelo, a s lijepog lica nije skidala osmijeh.

Nekadašnja misica svojevremeno je stekla titulu seks-simbola zbog reklame za Pipi. Prizori u kojima u mokroj majici izlazi iz mora mnogima su ostali urezani u pamćenje i nakon 40 godina, a i da nije snimila legendarnu reklamu, zasluženo bi nosila laskavu titulu.

Ana se svojih dana slave sada rado prisjeća na društvenim mrežama, na kojima je nedavno objavila video s fotografijama iz vremena kad je gotovo svakodnevno nosila revije i snimala modne kampanje, a svojom ljepotom tada je ostavljala bez daha.

Isplivala je i njezina fotografija s izbora za kraljicu Splitsko-dalmatinske županije u Trilju 2005. godine, koji je ona vodila, a tada je sve zadivila vitkim nogama, koje je izbacila kroz opasno visoki prorez na haljini.

Ana je 1982. godine izabrana za Miss Jugoslavije, a ostvarila je i dobar uspjeh na izboru za Miss svijeta u Londonu, na kojem se našla među 15 polufinalistica. Uslijedila je nezaboravna reklama te se nadugo zatim povukla iz javnog života i od tada je rijetko viđamo, a nakon dva propala braka pronašla je sreću sa splitskim kirurgom Tomasovićem.

I danas svojom pojavom mami uzdahe, a ovo ljeto na društvenim mrežama hvalila se i besprijekornom figurom u kupaćem kostimu.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Akustika Balkana u Supertalentu - 1 Akustika Balkana u Supertalentu - 3 Akustika Balkana i Maja Šuput u Supertalentu - 2 Akustika Balkana u Supertalentu - 7 +11 Akustika Balkana u Supertalentu - 6 Celebrity Maja javno izrazila simpatije prema jednom natjecatelju, evo što ju je osvojilo: ''Ti si baš moj tip!''

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Miraj Grbić Miraj Grbić Miraj Grbić Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +1 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Celebrity Omiljenog Čombu pogodila sudbina nesretnog mladića pa je odlučio progovoriti: "Ako pomogne barem jednoj osobi, svrha je postignuta"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene