Wow!

Njezin izlazak iz mora u bijeloj majici svi dobro pamte i nakon 40 godina, a danas se hvali najboljom formom ikad!

Ana Sasso - 1 Ana Sasso - 1 Ana Sasso/Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso - 2 Ana Sasso - 3 Ana Sasso Ana Sasso - 5 Ana Sasso - 2 Ana Sasso - 1 Ana Sasso Ana Sasso Ana Sasso Ana Sasso - 4 +9 Ana Sasso - 3 Galerija

Ana Sasso objavila je na profilu na Instagramu fotografije s plaže i pokazala liniju za poželjeti kojom se može pohvaliti i 40 godina nakon kultne reklame koju je onda bila snimila.

Bivša Miss Jugoslavije Ana Sasso oduševila je više od pet tisuća pratitelja na profilu na Instagramu objavivši svoje nove fotografije na kojima pozira u badiću, a koje su svima oduzele dah.

Pogledaj i ovo Ana Sasso - 9 Pa kako ona izgleda! Zbog legendarne reklame za Pipi prije 40 godina postala je seks-simbol, a najnovijim fotkama u badiću opet je napravila pomutnju!

59-godišnja Ana podijelila je nekoliko fotografija na kojima pozira na plaži u zavodljivim pozama i pokazuje liniju na kojima joj mnogi zavide.

"Svi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont!", napisala je Ana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63)

Ana je zbog reklame za sok Pipi prije gotovo 40 godina stekla titulu seks-simbola, koju zaslužuje i danas. Mnogi još dobro pamte prizore u kojima u mokroj bijeloj majici i donjem dijelu kupaćeg kostima izlazi iz mora i viče: "Pipi!", a najnovijim fotografijama u badiću ponovno je uspjela izazvati pomutnju.

1982. godine izabrana je za Miss Jugoslavije, a ostvarila i dobar uspjeh na izboru za Miss svijeta u Londonu, na kojem se našla među 15 polufinalistica.

Nedugo nakon što je snimila nezaboravnu reklamu, povukla se iz javnog života, te se danas i danas rijetko pojavljuje u javnosti, a nakon dva propala braka pronašla je sreću sa splitskim kirurgom Tomasovićem.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 8 Jelena Karleuša - 6 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 3 +30 Jelena Karleuša - 1 Celebrity Karleuša u prozirnoj kreaciji prekršila važno pravilo na vjenčanju, a ispod oprave naziralo se i donje rublje

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević Lidija Vukićević Lidija Vukićević - 3 Lidija Vukićević - 4 +19 Lidija Vukićević - 5 Celebrity Violeta iz "Boljeg života" pohvalila se drastičnom promjenom imidža, pa objavila fotke koje su sve iznenadile!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene