još izgleda nevjerojatno!

Pipi djevojka Ana Sasso na starim fotografijama ostavlja bez daha, seks-simbol bi bila i bez legendarne reklame!

Ana Sasso Ana Sasso Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso Ana Sasso - 3 Ana Sasso - 2 Ana Sasso Ana Sasso - 7 Ana Sasso - 8 Ana Sasso - 5 Ana Sasso - 4 Ana Sasso - 2 Ana Sasso - 3 +7 Ana Sasso - 1 Galerija

Ana Sasso prije 40 godina bila je Miss Jugoslavije i snimila je legendarnu reklamu za Pipi, a dana najveće slave sada se prisjetila na profilu na Instagramu.

Bivša Miss Jugoslavije, danas 59-godišnja Ana Sasso, svojevremeno je stekla titulu seks-simbola zbog reklame za Pipi.

Pogledaj i ovo Ana Sasso - 9 Pa kako ona izgleda! Zbog legendarne reklame za Pipi prije 40 godina postala je seks-simbol, a najnovijim fotkama u badiću opet je napravila pomutnju!

Prozori u kojima u mokroj majici izlazi iz mora mnogima su ostali urezani u pamćenje i nakon 40 godina, a i da nije snimila legendarnu reklamu, zasluženo bi nosila laskavu titulu.

Ana se svojih dana slave sada prisjetila na profilu na Instagramu gdje je objavila video s fotkama iz vremena dok je nosila revije i snimala modne kampanje, a svojom ljepotom tada je ostavljala bez daha.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Sasso (@sasso.ana63)

Isplivala je i njezina fotografija s izbora za kraljicu Splitsko-dalmatinske županije u Trilju 2005. godine, koji je ona vodila, a tada je sve zadivila vitkim nogama koje je izbacila kroz opasno visoki prorez na haljini. Fotografiju pogledajte u galeriji.

Podsjetimo, Sasso je 1982. godine izabrana za Miss Jugoslavije, a ostvarila i dobar uspjeh na izboru za Miss svijeta u Londonu, na kojem se našla među 15 polufinalistica.

Uslijedila je nezaboravna reklama te se nadugo zatim povukla se iz javnog života i od tada je rijetko viđamo, a nakon dva propala braka pronašla je sreću sa splitskim kirurgom Tomasovićem.

I danas svojom pojavom mami uzdahe, a ovo ljeto se na društvenim mrežama hvalila i besprijekornom figurom u kupaćem kostimu.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Norman Reedus i Diane Kruger Norman Reedus - 6 Norman Reedus i Diane Kruger - 5 Norman Reedus i Diane Kruger +14 Norman Reedus i Diane Kruger Celebrity Slovio je kao seks-simbol, a dok se svi čude njegovu sve zapuštenijem izgledu, njegova ljepotica se ne odvaja od njega

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaulitz - 1 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 2 Heidi Klum Heidi Klum - 3 +6 Heidi Klum - 1 Celebrity Od supruga je starija čak 17 godina, no zbog ovakvih golišavih izdanja teško je povjerovati da je na pragu pedesete!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene