Pa kako ona izgleda!

Zbog legendarne reklame za Pipi prije 40 godina postala je seks-simbol, a najnovijim fotkama u badiću opet je napravila pomutnju!

Ana Sasso - 9 Ana Sasso - 9 Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso - 2 Ana Sasso - 3 Ana Sasso - 7 Ana Sasso - 8 Ana Sasso - 6 Ana Sasso - 5 Ana Sasso - 4 Ana Sasso - 1 Ana Sasso Ana Sasso +8 Ana Sasso - 2 Galerija

Ana Sasso na Instagramu je objavila niz fotografija na kojima pozira u crvenom badiću, a svojom figurom u 60. godini sve je oborila s nogu.

Bivša Miss Jugoslavije Ana Sasso zbog reklame za sok Pipi prije gotovo 40 godina stekla je titulu seks-simbola, koju zaslužuje i danas.

Pogledaj i ovo Ana Sasso - 1 Wow! Njezin izlazak iz mora u bijeloj majici svi dobro pamte i nakon 40 godina, a danas se hvali najboljom formom ikad!

Mnogi još dobro pamte prizore u kojima Sasso u mokroj bijeloj majici i donjem dijelu kupaćeg kostima izlazi iz mora i viče: "Pipi!", a najnovijim fotografijama u badiću ponovno je uspjela izazvati pomutnju.

Ana je na svojem Instagramu objavila niz fotografija na kojima zavodljivo pozira u seksi crvenom badiću u kojem se pohvalila tijelom bez ijedne mane u 60. godini.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Sasso (@sasso.ana63)

"Izvanvremenska", "The body", "Kraljice", "Ljepotica", nizali su se komplimenti ispod fotki koje su kod Aninih pratitelja izazvale nevjericu.

Podsjetimo, Sasso je 1982. godine izabrana za Miss Jugoslavije, a ostvarila i dobar uspjeh na izboru za Miss svijeta u Londonu, na kojem se našla među 15 polufinalistica.

Nedugo nakon što je snimila nezaboravnu reklamu, povukla se iz javnog života, te se danas i danas rijetko pojavljuje u javnosti, a nakon dva propala braka pronašla je sreću sa splitskim kirurgom Tomasovićem.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans Luke Evans Luke Evans Luke Evans +11 Luke Evans - 8 Zanimljivosti Jedan od najseksi muškaraca današnjice ne odvaja se od novog dečka, a za plažu su čak uskladili i jedan detalj

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Iggy Azalea - 2 Iggy Azalea - 3 Iggy Azalea - 4 Iggy Azalea (Foto: Profimedia) +13 Iggy Azalea (Foto: Profimedia) Celebrity Negira da je operirala dio tijela koji uvijek ponosno ističe, no uživo ne može sakriti ono što na Instagramu ne pokazuje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene