Vječna tema rasprava

Negira da je operirala dio tijela koji uvijek ponosno ističe, no uživo ne može sakriti ono što na Instagramu ne pokazuje!

Iggy Azalea - 1 Iggy Azalea - 1 Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Iggy Azalea - 2 Iggy Azalea - 3 Iggy Azalea - 4 Iggy Azalea (Foto: Profimedia) Iggy Azalea (Foto: Profimedia) Iggy Azalea - 8 Iggy Azalea - 6 Iggy Azalea Iggy Azalea (Foto: Instagram) Iggy Azalea (Foto: Instagram) +7 Iggy Azalea (Foto: Instagram) Galerija

Iggy Azelia nastupila je u kostimiću s vrućim hlačicama koji je istaknuo njezinu bujni stražnjicu, ali i nešto što na Instagramu vješto skriva.

Australska reperica Iggy Azalea nastupila je u Wisconsinu s američkim glazbenikom Pitbullom koji trenutno ima turneju "Can't Stop Us Now".

Pogledaj i ovo Iggy Azalea Zanimljivo Nije je dugo bilo, a sad je objavila vruću fotku u bikiniju i pokazala kako izgleda bez jednog detalja na koji su svi navikli

Za ovu je prigodu odabrala uski kostimić s vrućim hlačicama u kojem je istaknula svoju ženstvenu figuru, a pobrinula se i da u prvom planu bude njezina slavna stražnjica, kojom je neprestano treskala na pozornici.

S njezina bujnog atributa nije bilo lako skrenuti pogled, no uživo nije uspjela ni sakriti nešto što na Instagramu ne pokazuje.

Naime, Iggy se često proziva da pretjeruje s fotošopom i da u stvarnosti nije tako savršena kakvom se predstavlja, a da u tome ima istine, dokazuju fotografije na kojima se jasno vidi njezin celulit.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iggy Azalea (@thenewclassic)

Stručnjaci za plastičnu kirurgiju uvjereni su i kako je u stražnjicu ugradila implantate, što je česta tama rasprava i u komentarima na njezinim društvenim mrežama, no ona to uporno poriče, ali zato je 2015. priznala da je povećala grudi.

Iggy je nedavno nastupila i na festivalu Exit u Novom Sadu, a i tada je odbrala golišavi kostim u kojem joj je stražnjica bila u prvom planu.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans Luke Evans Luke Evans Luke Evans +11 Luke Evans - 8 Zanimljivosti Jedan od najseksi muškaraca današnjice ne odvaja se od novog dečka, a za plažu su čak uskladili i jedan detalj

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Anita Baturina - 1 Anita Baturina - 2 Anita Baturina - 3 Anita Baturina - 4 +11 Anita Baturina - 5 Zanimljivosti Pogledajte kako danas izgleda bivša supruga Miše Kovača, rastavila ih je tragedija, a on je pronašao treću sreću s Lidijom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene