Dugo ga nije bilo

Slovio je kao seks-simbol, a dok se svi čude njegovu sve zapuštenijem izgledu, njegova ljepotica se ne odvaja od njega

Norman Reedus Norman Reedus Afp 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Norman Reedus i Diane Kruger Norman Reedus - 6 Norman Reedus i Diane Kruger - 5 Norman Reedus i Diane Kruger Norman Reedus i Diane Kruger Norman Reedus - 1 Norman Reedus - 7 Norman Reedus Diane Kruger i Norman Reedus (Foto: Profimedia) Diane Kruger i Norman Reedus (Foto: Profimedia) +8 Diane Kruger i Norman Reedus (Foto: Profimedia) Galerija

Norman Reedus dobio je zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu, a to je bila prilika da ga javnost vidi nakon dugo vremena.

Zvijezda serije "Walking Dead" Norman Reedus dobio je svoju zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu, a bilo je to jedno od njegovih rijetkih pojavljivanja u javnosti, i to u društvu obitelji.

Pogledaj i ovo Helena Christensen (Foto: Instagram) Žena zmaj Svi se pitaju što ova žena jede da izgleda ovako dobro, a sa skidanjem nema problema ni s 50!

53-godišnjem glumcu, koji privatni život voli držati daleko od javnosti, podršku su došli pružiti njegova dugogodišnja partnerica i glumica Diane Kruger, kao i njegov sin Mingus Reedus, kojeg dijeli s bivšom ženom, manekenkom Helenom Christensen.

Svečana ceremonija bila je jedna od rijetkih prilika na koje se Norman odvažio doći s obitelji, a on je inače prvi član ekipe "Walking Dead" koji je dobio zvijezdu na kultnom šetalištu.

Norman se proslavio ulogom u seriji "Živi mrtvaci", nakon koje je dobio titulu seks-simbola i jednog od najmuževnijih glumaca u Holly­woodu, no tijekom posljednjih nekoliko godina ne plijeni pozornost ulogama, već brakom s glumicom Diane Kruger, ali i sve zapuštenijim izgledom.

Duga zapetljana kosa, gubitak kilograma i vidljiva iscrpljenost na licu kao da su postali njegov zaštitni znak. Gdje god se pojavili, on i Diane ne mogu proći nezapaženo, a ne skrivaju ni negodovanje što ih paparazzi pokušavaju uhvatiti na svakom koraku.

Par se upoznao 2015. godine na snimanju filma "Nebo", u javnosti su se prvi put zajedno pojavili godinu dana kasnije, a 2018. godine dobili su kćer. Diane je prije Normana ljubila glumca Joshuu Jacksona, a prije njega bila je u braku s redateljem Guillaumeom Canetom.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Weston Cage Coppola - 2 Weston Cage Coppola - 3 Weston Cage Coppola - 1 Weston Cage Coppola - 3 +16 Weston Cage Coppola - 4 Celebrity Rijetki znaju da je ovo sin jednog slavnog glumca, u javnosti ga nema često, a sličnost među njima teško je uočiti!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić - 9 Albina Grčić - 10 Albina Grčić - 7 +24 Albina Grčić - 8 Celebrity Albina u haljini s prorezom na grudima izbacila dekolte, a tu je i opasan detalj na donjem dijelu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene