Rijedak izlazak

Rijetki znaju da je ovo sin jednog slavnog glumca, u javnosti ga nema često, a sličnost među njima teško je uočiti!

Weston Cage Coppola Weston Cage Coppola Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Weston Cage Coppola - 2 Weston Cage Coppola - 3 Weston Cage Coppola - 1 Weston Cage Coppola - 3 Weston Cage Coppola - 4 Weston Cage Coppola - 3 Weston Cage Coppola - 4 Weston Cage Coppola - 6 Weston Cage Coppola - 7 Weston Cage Coppola - 5 +10 Weston Cage Coppola - 2 Galerija

Weston Cage Coppola najstariji je sin Nicolasa Cagea, a u javnosti se u posljednje vrijeme rijetko pojavljuje.

Glazbenik i glumac Weston Cage Coppola, poznat i kao sin holivudskog glumca Nicolasa Cagea, rijetko kad se pojavljuje u javnosti, ali paparazzi su ga sada uspjeli snimiti u centru Los Angelesa.

Pogledaj i ovo Nicolas Cage i Riko Shibata pobijedili predrasude Nisu im davali previše šanse zbog razlike od 31 godinu i njegova četiri propala braka, no sada njihovoj sreći nema kraja!

31-godišnji Weston u izlasku je nosio dugu raspuštenu kosu, kojom je dodatno plijenio pozornost, hlače s uzorkom zmijske kože i pripijenu majicu, a oči je naglasio tamnom šminkom. Društvo mu je pravila nepoznata žena plave kose, s kojom je nešto kasnije snimljen i u jednom restoranu.

Weston je inače od 2018. godine u braku s poduzetnicom Hilom Cage Coppola, s kojom ima četvero djece, kćeri Lucianu i Sorinu te blizanke Cyress i Venice. Prije toga bio je braku s Danielle Cage, i to od 2013. do 2016. godine te s Nikki Williams od 2011. do 2012. godine. On je najstariji sin Nicolasa i glumice Christine Fulton, a praujak mu je legendarni filmski redatelje Francis Ford Coppola.

"Otac me upoznao sa svime što je važno u glumi i njenom dinamikom. Važnost isporuke koje šalje, sve o proučavanju pozadine karaktera i istraživanje. Najbolji glumački savjet koji sam dobio je od njega. Rekao mi je koliko je važno koristiti maštu, izraze i glas zajedno da stvarno izrazite želje svog lika", izjavio je u jednom od intervjua 2019. godine.

Osim glumom, Weston se bavi i glazbom. Bio je frontmen dva metal-benda Eyes of Noctum i Arsh Anubis, od kojih je potonji i osnovao.

"Može raditi stvari o kojima ja sanjam. Skladati glazbu, pjevati, glumiti, baviti se kiparstvom, kuhati i sada je otac pun ljubavi. Vidjeti svog sina sa svojim unukom najbliže je osjećaju blaženog ispunjenja koji sam ikada imao", izjavio je Nicolas 2015. godine govoreći o svom najstarijem sinu.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Tonči Huljić Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana Huljić +11 Petar Grašo i Hana Huljić Celebrity Hana Huljić u prvom javnom izlasku nakon rođenja kćeri Albe, Graše nije bilo na vidiku, a evo tko joj je pravio društvo tijekom večeri!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić - 9 Albina Grčić - 10 Albina Grčić - 7 +24 Albina Grčić - 8 Celebrity Albina u haljini s prorezom na grudima izbacila dekolte, a tu je i opasan detalj na donjem dijelu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene