Potpuno prirodna!

Pop zvijezdu koja ljubi holivudskog šarmera nemamo priliku često vidjeti u ovako golišavom izdanju

Katy Perry - 4 Katy Perry - 4 Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Katy Perry - 1 Katy Perry - 2 Katy Perry - 3 Katy Perry - 5 Katy Perry - 6 Miranda Kerr i Katy Perry - 2 Miranda Kerr i Katy Perry - 1 Katy Perry - 4 Katy Perry - 3 Katy Perry - 1 +5 Katy Perry Galerija

Katy Perry na gostovanje u emisiju uživo stigla je u minici zebrastog uzorka te topu sa srebrnim detaljima koji je isticao njen trbuščić.

Pjevačica Katy Perry gostovala je u emisiji uživo kod voditelja Jimmyja Kimmela, a brojni fanovi dočekali su je iza ulaza u zgradu.

Pogledaj i ovo Jeff Bezos i Lauren Sanchez Čini se da im se sviđa! Jedan od najbogatijih na svijetu uživao na ručku u Šipanskoj Luci, dobro raspoložen nazdravljao je s poznatim prijateljima i zaručnicom!

Osim fanova tamo su se okupili i paparazzi koji su jedva dočekali da pop zvijezda prošeće kako bi ju fotografirali, a na snimanje je Katy stigla u minici zebrastog uzorka te topiću sa zanimljivim srebrnim detaljima koji je isticao njen prirodni trbuščić. Na to se ogrnula i jaknom zebrastog uzorka te visokim crnim kožnim čizmama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Katy nemamo priliku često vidjeti u ovako golišavom izdanju, ali ova 38-godišnjakinja nije se imala čega stidjeti te je pokazala svoje ženstvene obline.
2020. godine Katy je rodila kćerkicu Daisy koju je dobila sa zaručnikom glumcem Orlandom Bloomom. Orlando i Katy vezu su započeli 2016. godine, a prekinuli su godinu dana kasnije, no ponovno su se pomirili 2018. godine jer su shvatili da ne mogu jedno bez drugoga. Zaruke su pale u veljači 2019. godine, ali su vjenčanje odgodili zbog pandemije koronavirusa, a u kolovozu 2020. godine dobili su kćer.

Mišićavi ljepotan ima i 11-godišnjeg sina Flynna, kojeg je dobio s bivšom suprugom, manekenkom Mirandom Kerr. Njih dvoje u braku su bili od 2010. do 2013. godine, dok je Katy bila udana za britanskog komičara Russella Branda od 2010. do 2012.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin - 7 +27 Jelena Perčin - 6 Celebrity Jelena Perčin poslije rastave od devet godina mlađega kolege zablistala u kratkoj, uskoj haljini i pokazala noge!

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Belan - 2 Neno i Nikolina Belan - 1 Neno i Nikolina Belan - 2 Neno i Nikolina Belan - 1 +32 Neno i Nikolina Belan - 2 Celebrity Mnogi ni ne znaju kako izgleda kći Nene Belana, a sad su je snimili u izlasku među brojnim poznatim licima

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene