Što je ovo bilo?

Katy Perry postala hit na društvenim mrežama poslije neobične nezgode zbog koje su je usporedili s robotom!

Katy Perry - 2 Katy Perry - 2 TikTok/Screenshot 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Katy Perry - 4 Katy Perry - 1 Katy Perry - 3 Katy Perry Katy Perry Katy Perry Katy Perry - 3 Katy Perry - 2 Katy Perry - 1 Katy Perry (Foto: Instagram) +1 Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Getty Images) Galerija

Katy Perry doživjela je malu nezgodu na nastupu u Las Vegasu, a na račun smiješnog trenutka nanizale su se već brojne šale koje su preplavile društvene mreže.

Pjevačica Katy Perry već godinama oduševljava obožavatelje svojim vokalom i impresivnim pokretima i scenskim nastupima na koncertima, ali nakon onog u Las Vegasu njezini su se obožavatelji našalili da je obično dobro podmazan stroj pretrpio kvar.

Pogledaj i ovo Katy Perry - 3 sve, samo ne obična Malo je reći da je Katy Perry sve šokirala kad je fotografima okrenula leđa, ono što im je pokazala nitko od nje nije očekivao

Na snimci koja je objavljena na TikToku 38-godišnja pjevačica trudila se držati jedno oko otvorenim i činilo se da ima problema s kapkom usred nastupa, a mnogi korisnici šale se kako je doživjela mehanički kvar. Nastup je nakratko morala prekinuti, no nakon nekoliko trenutaka nastavila je kao da se ništa nije dogodilo.

@katyperrytv KATYYYYY!#PLAY🍄 ♬ sonido original - Katy Perry TV

Međutim, jedan razuman korisnik brzo je sugerirao da je to možda uzrokovano Katynim umjetnim trepavicama koje su joj zapele za donji kapak.

"Sljedeći put provjerite je li softver ažuriran i napravite potrebne izmjene", "Robot s greškom", "Mehanički kvar, ona čak pritišće gumb da drži oko otvorenim", šalili su se neki, no onda je jedna od Katynih pratiteljica brzo pojasnila što se dogodila: "Lol, to joj se ljepilo za trepavice zalijepilo za donji kapak, to mi se stalno događa."

Katy je ovih dana proslavila 38. rođendan, a njezin zaručnik i glumac Orlando Bloom posvetio joj je romantičnu objavu, koju je podijelio na svom profilu na Instagramu.

"Svaki put kad napravimo put oko sunca i slavimo tebe, podsjetim se da smo zajedno na tom putovanju. I bez obzira na vrijeme uvijek sam nasmijan", a čestitkama se pridružila i Orlandova bivša supruga Miranda Kerr i poručila Katy da je voli do Plutona i natrag.

Orlando i Katy vezu su započeli 2016. godine, a prekinuli su godinu dana kasnije, no ponovno su se pomirili 2018. godine jer su shvatili da ne mogu jedno bez drugoga. Zaruke su pale u veljači 2019. godine, ali su vjenčanje odgodili zbog pandemije koronavirusa, a u kolovozu 2020. godine dobili su kćer.

Mišićavi ljepotan ima i 11-godišnjeg sina Flynna, kojeg je dobio s bivšom suprugom, manekenkom Mirandom Kerr. Njih dvoje u braku su bili od 2010. do 2013. godine, dok je Katy bila udana za britanskog komičara Russella Branda od 2010. do 2012.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Ruben van Gucht Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 3 Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 1 Ruben Van Gucht +14 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Celebrity Blanka Vlašić jednom fotkom ušutkala glasine o bračnoj krizi: "Ruben je tata na dužnosti!"

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev Ana Uršula Najev Ana Uršula Najev - 5 Ana Uršula Najev - 3 +10 Ana Uršula Najev - 1 Celebrity Mlada zvijezda "Kumova" istaknula zanosne obline u pripijenoj haljinici: "Opasna Splićanka!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene