Moderna obitelj

Bivša i sadašnja partnerica miljenika žena srele se na crvenom tepihu, imale su i štošta reći jedna o drugoj: "Neki od vas bi mogli biti zbunjeni"

Miranda Kerr i Katy Perry - 3 Miranda Kerr i Katy Perry - 3 Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Miranda Kerr i Katy Perry - 2 Miranda Kerr i Katy Perry - 1 Miranda Kerr i Katy Perry - 3 Miranda Kerr i Orlando Bloom (Foto: Getty Images) Miranda Kerr i Evan Spiegel (Foto: AFP) Miranda Kerr i Evan Spiegel (Foto: Instagram) Miranda Kerr (Foto: Profimedia) Miranda Kerr i Evan Spiegel (Foto: Profimedia) Miranda Kerr (Foto: Instagram) Miranda Kerr i Evan Spiegel (Foto: AFP) +10 Fantasy Bra Miranda Kerr (Foto: Profimedia) Galerija

Katy Perry i Miranda Kerr našle su se u središtu pažnje nakon što su se zajedno pojavile na jednoj gala večeri u Los Angelesu.

Bivša i sadašnja partnerica glumca Orlanda Blooma, Miranda Kerr i Katy Perry susrele su se na crvenom tepihu godišnje gala večeri G'Day USA Arts u Los Angelesu, gdje su zajedno pozirale i družile se što je izazvalo veliko zanimanje svih, obzirom na njihove obiteljske odnose. 

Pogledaj i ovo Jeff Bezos i Lauren Sanchez Čini se da im se sviđa! Jedan od najbogatijih na svijetu uživao na ručku u Šipanskoj Luci, dobro raspoložen nazdravljao je s poznatim prijateljima i zaručnicom!

Katy je na gala večeri Mirandi uručila nagradu za izvrsnost u umjetnosti, čime su dame pokazale da su u odličnim odnosima i da među njima nema nikakvih problema.

"Neki od vas bi mogli biti zbunjeni zašto vam predstavljam Mirandu jer to se ne uklapa u zastarjelu priču o bivšim i novim ženama. I da, istina je, većina medija bi nas voljela vidjeti kako se hrvamo u blatu, uključujući njezinog supruga Evana Spiegela, ali mi smo ovdje da vodimo ljubav jer Miranda je ljubav. I kao što mnogi od vas znaju, ljubav dolazi u mnogim obiteljskim trenucima", izjavila je Katy tijekom večeri.

Dodala je da je ponosna što je obitelj sa ženom koja svaki dan živi svoju istinu s gracioznošću i ljepotom te rekla da je Miranda posvećena svoja tri prekrasna dječaka, svom partneru i svom tijelu.

"Tako sam zahvalna za našu modernu mješovitu obitelj. Kao da sam dobila još jednu sestru, onu s kojom se obično slažem u raspravama našeg obiteljskog chata", zaključila je.

Katy i Orlando zaručeni su od 2019. godine i imaju 2-godišnju kćer Daisy Dove. Miranda i Evan su u braku od 2017. godine i imaju dvoje djece, 3-godišnjeg sina Mylesa i 4-godišnjeg Harta, dok ona s Orlandom dijeli i 11-godišnjeg sina Flynna.

Miranda je o odnosu s Katy progovorila i prošle godine kada je pozirala za naslovnicu časopisa Global Luxuryja Luisa via Roma.

"Obožavam Katy i zahvalna sam što je Orlando pronašao nekoga s kim je sretan. Flynn sada ima četiri sretna roditelja koji se slažu. Kad smo se rastajali, najvažnija stvar bio je interes našeg djeteta. Odlučili smo da ćemo biti obitelj bez obzira na sve", zaključila je tada.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Gordana Boban - 1 Gordana Boban - 2 +5 Gordana Boban - 3 Nekad i sad Sjećate se Ivane iz "Lud, zbunjen, normalan"? Pogledajte koliko se promijenila otkako smo je gledali u kultnoj seriji!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin s ocem Stjepan Vukadin i Stankica Stjepan Vukadin Stjepan i Katarina Vukadin +24 Stjepan Vukadin Celebrity Stjepan Vukadin podijelio je privatnu fotografiju s ocem, a zajedno su pozirali povodom posebnog dana

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene