Omiljena aktivnost

Fani Stipković lagano odbrojava do velikog preokreta u životu, a svoj je trudnički trbuh usporedila s važnim sportskim pojmom koji voli!

Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 1 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 6 Fani Stipković - 5 Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 2 +21 Fani Stipković - 3 Galerija

Fani Stipković objavila je novu fotografiju iz teretane, a od vježbanja ne odustaje ni u visokom stupnju trudnoće, ružičasti kompletić i sada joj sjajno pristaje.

Sportska novinarka Fani Stipković lagano odbrojava do poroda djeteta koje čeka s bivšim španjolskim nogometašem Fernandom Hierrom. Ali, ni u visokom stupnju trudnoće Fani se ne odriče važne aktivnosti koju voli raditi, a to je vježbanje.

Sada je opet objavila fotografiju iz teretane, a pokraj sprava za vježbanje u ogledaju je pozirala u ružičastim tajicama i topiću koji su isticali njen obli trudnički trbuh. Fani na fotografiji nije ništa napisala, ali stavila je sličicu nogometne lopte pokraj trbuha.

Inače, od poroda ju dijeli svega desetak tjedana, a to je otkrila na prošloj objavi gdje je pozirala u donjem rublju ogrnuta košuljom.

Fani i Fernando dugo su skrivali vezu od javnosti, a otkako se doznalo da čekaju dijete, sve češće dijele zajedničke fotografije. Glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem 2021. godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa, nakon čega su potvrdili da su par. Ove godine ozakonit će i svoju ljubav te izreći sudbonosno da prije nego što im beba stigne u listopadu.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Dvina Meler, Matea Hohnjec, Aleksandra Grdić Matea Hohnjec i Dvina Meler Stefany i Matea Hohnjec Stefany i Matea Hohnjec +11 Matea i Stefany Hohnjec Nekad i sad Skandalozna prošlost domaće manekenke: Zbog kobnog tuluma završila je u zatvoru, a nakon što se okrenula vjeri izbačena je i iz crkve!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana Jeremić Jovana Jeremić Jovana Jeremić - 17 Jovana Jeremić - 16 +18 Jovana Jeremić - 15 Zanimljivosti Srpska voditeljica doživjela je neočekivanu javnu prosidbu, a njen odgovor nasmijao je sve prisutne: ''Slušaj, moj ti je savjet...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene