ne može biti sretnija

Emotivna Fani Stipković uputila predivnu poruku zaručniku i legendarnom nogometašu, a njezino posljednje trudničko izdanje ostavlja bez daha!

Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković i Fernando Hierro Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 5 Fani Stipković - 6 Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 5 +19 Fani Stipković - 7 Galerija

Fani Stipković objavila je fotografije s proslave svojeg 41. rođendana, uz koje je posebno zahvalila zaručniku Fernandu Hierru.

Naša sportska novinarka Fani Stipković proslavila je 41. rođendan u Meksiku, sa svojim zaručnikom i legendarnim nogometašem Fernandom Hierrom i drugim dragim ljudima.

Na svojem profilu na Instagramu objavila je galeriju fotografija s raskošnog slavlja, a za tu je prigodu odabrala i svečanu crvenu haljinu koja je savršeno istaknula njezin poveći trudnički trbuh.

"Hvala svima na predivnim čestitkama i na puno ljubavi koju sam primila za rođendan. Osjećam se izuzetno sretnom i zahvalnom na svemu. A posebno hvala tebi Fernando Hierro što uvijek radiš sve da me učiniš najsretnijom ženom na svijetu", napisala je Fani u opisu fotografija.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

"Blistaš", "Prekrasna si", "Lijepa trudnica", poručili su joj pratitelji uz brojne rođendanske čestitke.

Inače, Fani i Fernando dugo su skrivali vezu od javnosti, a otkako se doznalo da čekaju dijete, sve češće dijele zajedničke fotografije. Glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem 2021. godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa, nakon čega su potvrdili da su par. Ove godine ozakonit će i svoju ljubav te izreći sudbonosno da prije nego što im beba stigne u listopadu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i Mateo Cvenić Tara Thaller Tara Thaller i Mateo Cvenić Tara Thaller i Mateo Cvenić +27 Tara Thaller i Mateo Cvenić Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica nakon razvoda objavila fotku na kojoj je u zagrljaju dobro poznatog frajera, je li ovo znak da su više od prijatelja?

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Posada jahte Jeffa Bezosa - 1 Posada jahte Jeffa Bezosa - 2 Posada jahte Jeffa Bezosa - 3 Posada jahte Jeffa Bezosa - 4 +30 Posada jahte Jeffa Bezosa - 5 Zanimljivosti Pogledajte što je osoblje jahte Jeffa Bezosa radilo nakon njegova odlaska iz Hrvatske, uhvaćeni su u razuzdanim trenucima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene