Jedva dočekali?

Pogledajte što je osoblje jahte Jeffa Bezosa radilo nakon njegova odlaska iz Hrvatske, uhvaćeni su u razuzdanim trenucima!

Posada jahte Jeffa Bezosa - 2 Posada jahte Jeffa Bezosa - 2 Sanjin Strukić/Pixsell 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Posada jahte Jeffa Bezosa - 1 Posada jahte Jeffa Bezosa - 2 Posada jahte Jeffa Bezosa - 3 Posada jahte Jeffa Bezosa - 4 Posada jahte Jeffa Bezosa - 5 Posada jahte Jeffa Bezosa - 6 Posada jahte Jeffa Bezosa - 7 Posada jahte Jeffa Bezosa - 8 Posada jahte Jeffa Bezosa - 9 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 1 +24 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 2 Galerija

Članovi posade jahte Jeffa Bezosa uživali su u slobodnom vremenu nakon što je on napustio Hrvatsku sa zaručnicom Lauren Sanchez.

Američki milijarder i osnivač Amazona Jeff Bezos i njegova zaručnica Lauren Sanchez završili su svoj odmor u Hrvatskoj, a posada njegove megajahte Koru zadržala se u uvali Vira na Hvaru i nakon njihova odlaska.

Fotografi su ih ulovili dok su uživali u slobodnom vremenu koje su, čini se, jedva dočekali, jer su snimljeni kako skaču u more, kupaju se i zabavljaju na jahti.

Fotografije razuzdanih članova posade pogledajte u galeriji.

Bezos i zaručnica s Hvara su se prevezli u zračnu luku u Splitu privatnim helikopterom, kojim je upravljala Lauren, koja je ljubav prema letenju naslijedila od oca pilota te je 2016. godine položila obuku za pilotkinju helikoptera.

Slavni je par za vrijeme boravka u Lijepoj Našoj posjetio Lastovo, Mljet, Luku Šipansku i Dubrovnik, a društvo su im pravile brojne svjetske zvijezde poput pjevačice Katy Perry i njezina supruga, glumca Orlanda Blooma, repera Ushera i drugih.

Vijest da je Bezosova jahta viđena na Jadranu proširila se početkom prošlog tjedna. Luksuzno plovilo vrijedno 500 milijuna dolara prije nekoliko je dana bilo u Italiji i Grčkoj, a Jeff je odlučio svratiti i do Hrvatske i time nam napravio itekako dobru reklamu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i Mateo Cvenić Tara Thaller Tara Thaller i Mateo Cvenić Tara Thaller i Mateo Cvenić +27 Tara Thaller i Mateo Cvenić Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica nakon razvoda objavila fotku na kojoj je u zagrljaju dobro poznatog frajera, je li ovo znak da su više od prijatelja?

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Gordon Getty i supruga Anne Balthazar Getty John Gilbert Getty - 2 John Gilbert Getty - 3 +7 John Gilbert Getty - 4 Zanimljivosti Obiteljske tragedije nekoć najbogatijeg čovjeka na svijetu lede krv u žilama i nema im kraja: "Demoni i duhovi prenose se generacijama"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene