Buduća zvijezda!

Prelijepa Hrvatica koja je već zaludjela Talijane sad osvaja i Hollywood, smiješi joj se uspješna karijera?

Ema Kovač Ema Kovač Instagram 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Ema Kovač (Foto: Instagram) Ema Kovač (Foto: Instagram) Ema Kovač (Foto: Instagram) Ema Kovač (Foto: Instagram) Ema Kovač - 5 Ema Kovač - 1 Ema Kovač - 2 Ema Kovač - 3 Ema Kovač - 4 Ema Kovač u filmu ''Lamborghini'' - 1 +26 Ema Kovač u filmu ''Lamborghini'' - 2 Galerija

Ema Kovač mlada je nada domaće zvjezdane scene, a 27-godišnja ljepotica iza sebe ima već i dva uspješna filma, dok je treći na putu.

Ema Kovač mlada je Čakovčanka koja je prije tri godine zaludjela Talijane nakon što se pojavila u showu ''Ciao Darwin'' i tada je šira javnost saznala za nju. Pored toga je uz studij uspješno gradila i karijeru modela, a sada se odlučila okušati i u glumačkom svijetu. 

Pogledaj i ovo Ema Kovač Talijani je obožavaju! Lijepa Čakovčanka u Italiji među svjetski poznatim zvijezdama, mamila je uzdahe u haljini s opakim prorezom koji je umalo otkrio previše

Naime, iako je tek krenula ovim novim putem u karijeri, Ema iza sebe ima već emitiranu seriju u Italiji, ali i dva snimljena filma ''Lamborghini'' i ''The Palace''.

Kovač se još i ranije okušala u televizijskim i filmskim ulogama, a poznato je i da je miljenica i talijanskog redatelja Paola Sorrentina.

Filmovi koje je sada snimila počet će se prikazivati 2023. godine, a nedavno je izašla najava za film ''Lamborghini'', koji prati životnu priču osnivača te marke Ferruccia Lamborghinija.

Ema će u filmu glumiti plavokosu ljepoticu, a u filmu je stala uz bok holivudski popularnim glumcima poput Franka Grilla u glavnoj ulozi i Gabriela Brynea, koji je zamijenio Aleca Baldwina.

Emu je intervjuirao i jedan talijanski filmski poznati časopis Fabrique Cinema, koji ju je proglasio i mladim talentom talijanske kinematografije.

Ema osim glumačkog talenta ima i poduzetnički duh, pa je tako i vlasnica tvrtke za proizvodnju kupaćih kostima ''Ambìnca Swimwear''. U kolekciji se mogu pronaći zanimljivi kupaći kostimi u raznim bojama, koji su ekološki prihvatljivi i napravljeni od održivih materijala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ema Kovac (@kovac_ema)

Ema inače živi i radi u Rimu, a zbog posla često putuje i u Milano i po ostalim državama zbog snimanja filmova.

Ove je godine već posjetila i Opatiju kako bi se barem nakratko odmorila od obaveza, a sigurni smo kako će se nakon novih filmova itekako pročuti za ovu mladu Hrvaticu.

Ema je studirala poduzetništvo i menadžment. Od svoje 4. do 14. godine bavila se plesom, a rodila se i odrasla u Hrvatskoj, no život ju je odveo u Italiju. 

2020. godine sudjelovala je i u travel reality showu ''Pechino Express'', čije se snimanje odvijalo u Tajlandu, a u kojem je osvojila treće mjesto.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 3 Meghan Markle - 4 +25 Meghan Markle - 5 Celebrity Meghan Markle uhvaćena u trenutku zbog kojeg su je mnogi opet počeli gledati drugačijim očima, pogledajte što je napravila!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sean Diddy Combs, Chris Rock, Woody Harelson, Sacha Baron Cohen Sean Diddy Combs, Chris Rock, Woody Harelson, Sacha Baron Cohen Sean Diddy Combs, Chris Rock, Woody Harelson, Sacha Baron Cohen Sean Diddy Combs, Chris Rock, Woody Harelson, Sacha Baron Cohen +25 Sean Diddy Combs, Chris Rock, Woody Harelson, Sacha Baron Cohen Celebrity Prve fotke svjetski poznatog glazbenika u Hrvatskoj, pridružio se holivudskoj ekipi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene