Nema više skrivanja

Mamićeva nova partnerica objavila njihovu fotografiju i pokazala kako provode slobodno vrijeme, svi hvale njezinu ljepotu, ali dotakli su se i njega!

Zdravko Mamić Zdravko Mamić Jelena Planinić/Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić Jelena Planinić Zdravko Mamić Zdravko Mamić Zdravko Mamić Zdravko Mamić Zdravko i Marina Mamić Zdravko Mamić +6 Zdravko Marić i sin - 1 Galerija

Jelena Planinić na Instagramu je objavila novu fotografiju sa Zdravkom Mamićem.

Nova partnerica Zdravka Mamića, Jelena Planinić više ne krije koliko su zaljubljeni, a sada je objavila njihovu novu zajedničku fotografiju.

63-godišnji Zdravko i 36-godišnja Jelena pozirali su u prirodi, sjedeći na rubu stijene, dok su im se iza leđa prostirala prostrana zelena polja, te su izmjenjivali nježne dodire. Oboje su bili u sportskim izdanjima, ona u pripijenim tajicama i majici bez rukava, a on u plavoj trenirci i bijeloj majici.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @planinicjelena

"Slatko", "Jedna od najljepših žena koje poznajem", "Sretni", "Lijepa Jelena", "Jele, prelijepa si, blistaš", "Svi komentiraju Jelenu, pa nitko da pohvali momka pored nje, Zdravko nikada nije izgledao bolje i sretnije", "Evo, ja hvalim Zdravka", "Zdravko u najboljim godinama, gospodin", neki su od komentara koje su dobili.

O vezi Mamića i mlađahne Jelene šuškalo se mjesecima, a pisalo se i da su se zaručili te čak i stali pred oltar. Navodno su kupili i stan u Mostaru za zajednički život, a kružile su glasine i da je Jelena zbog Mamića ostavila supruga, hercegovačkog poduzetnika Dadu Planinića, čije prezime još uvijek nosi.

Zdravko se navodno prije više godinu dana razveo od supruge Marine, s kojom je bio u braku od 1994. godine i s kojom ima dvije kćeri, Ivu i Luciju. Marina mu je bila druga supruga, a s prvom suprugom Nadom oženio se kada mu je bila samo 21 godina. Njih dvoje zajedno su dobili sina Marija, a nakon razvoda ponovno su stali pred oltar, no brak im nije upalio ni iz drugog pokušaja. Nakon razvoda ostali su prijatelji, a Nada je navodno u dobrim odnosima i s njegovom drugom suprugom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus Ivana Mišerić i Nives Celzijus - 2 +25 Ivana Mišerić i Nives Celzijus - 3 Celebrity Ni čedna haljina nije uspjela sakriti svu raskoš oblina Nives Celzijus: ''Da sam bar taj zidić!''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 +27 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Celebrity Lopez pokazala fantastičnu figuru u predivnom badiću, svi se čude kako je moguće da su toj ženi 53 godine!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene