Bomba od žene!

Lopez pokazala fantastičnu figuru u predivnom badiću, svi se čude kako je moguće da su toj ženi 53 godine!

Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 3 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 +21 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 1 Galerija

Jennifer Lopez pohvalila se kako je Dan nezavisnosti provela u kupaćem kostimu pokraj bazena, a rashladila se i ukusnim pićem.

Jennifer Lopez na Instagramu se pohvalila kako je provela Dan nezavisnosti Sjedinjenih Američkih Država, a moramo priznati da joj praznik ljepše nije mogao proći.

Lopez je objavila nekoliko fotografija u jednodijelnom kupaćem kostimu boje breskve, a pozirala je na ležaljci pokraj bazena. Nosila je sunčane naočale, a na vratu je nosila i ogrlicu sa svojim imenom. Otkrila je da su se pokraj bazena hladili ukusnim pićem, a imali su i vatromet koji je snimila.

''Nadamo se da su svi imali sjajan blagdanski vikend ispunjen ljubavlju, obitelji, prijateljima i zabavom'', napisala je u opisu fotografija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Podsjetimo, Jennifer je jedna od najljepših žena svijeta, a uspješna pjevačica i glumica nerijetko se hvali svojim zgodnim tijelom i pravim ženstvenim oblinama na društvenim mrežama.

Mnogi bi tako voljeli biti na mjestu njenog supruga Bena Afflecka kojem je dala drugu šansu u ljubavi, a vjenčali su se prošle godine.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Bloom - 5 Maja Šuput i Bloom - 1 Maja Šuput i Bloom - 3 Maja Šuput i Bloom - 2 +26 Maja Šuput i Bloom - 4 Celebrity Maja Šuput javno se ispričala za nestašluk malenog Blooma, koji sve osvaja na prvu, a fanovi su na novim fotografijama primijetili još nešto!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Blažoti Mijoč i Dražen Mijoč - 1 Ivana Blažoti Mijoč i Dražen Mijoč - 2 Ivana Blažoti Mijoč i Dražen Mijoč - 3 Ivana Blažoti Mijoč i Dražen Mijoč - 4 +26 Ivana Blažoti Mijoč i Dražen Mijoč - 5 Celebrity Jedna od naših najpoznatijih influencerica potvrdila privatnu vijest o kojoj se već dugo šuškalo: ''10 godina kasnije odlučili smo...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene