U mini haljini

Bivša supruga Zorana Mamića u rijetkom izlasku još jednom pokazala zašto je prati nadimak najseksi bake

Vanja Horvat Vanja Horvat Igor Soban/Pixsell 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Horvat Vanja Horvat i Mladen Veber Vanja Horvat Vanja Horvat Vanja Horvat - 2 Vanja Horvat - 1 Vanja Horvat Vanja Horvat i Lejla Filipović Suzy Josipović, Vanja Horvat i Lejla Filipović Vanja Horvat - 6 +3 Vanja Horvat - 5 Galerija

Vanja Horvat pojavila se na jednom božićnom partiju u Zagrebu u izdanju u kojem je bila mamac za poglede.

Poduzetnica Vanja Horvat rijetko se pojavljuje u javnosti, ali svaki put ukrade svu pažnju.

Pogledaj i ovo showbuzz Prirodna promjena OGLASILA SE VANJA 'Rastali smo se, Zoran ima svoj život'

Ništa drugačije nije bilo ni na božićnoj zabavi koju je u Zagrebu organizirao Cover Magazin, gdje se Vanja pojavila u nepogrešivom klasiku - maloj crnoj haljini. Odbrala je i laskavi model na preklop u kojemu je osim vitkih nogu istaknula i uski struk, a pažnju je plijenila i dubokim dekolteom.

Otkako je dobila prvo unuče, Vanju prati nadimak najseksi hrvatske bake, koju je u ovom izdanju definitivno obranila.

Podsjetimo, Vanja je sa Zoranom Mamićem bila u braku 17 godina i zajedno imaju dvoje djece, 27-godišnju kćer Ninu i sina Brunu, kojemu je 25 godina.

Osim što je ponosna majka i baka, Vanja je i poduzetnica te strastvena jahačica, a tako održava i figuru. Dolazi i iz poznate sportske obitelji. Brat joj je izbornika naše rukometne reprezentacije Hrvoje Horvat, a njihov je otac 1972. godine s reprezentacijom Jugoslavije osvojio zlato na Olimpijskim igrama.

O Vanjinu privatnom životu nakon razvoda od Mamića ne zna se puno, no poznato je da je u vezi s poduzetnikom Mladenom Veberom

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Tihomir Krklec, MasterChef - 1 Tihomir Krklec, MasterChef - 2 Tihomir Krklec, MasterChef - 3 Tihomir Krklec, MasterChef - 4 +19 Tihomir Krklec, MasterChef - 5 Celebrity Omiljeni Afrika nakon odlaska iz MasterChefa ispričao što se događalo iza kamera: "Želja za pobjedom mogla se rezati po zraku"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Mamić - 27 Marina Mamić - 17 Marina Mamić - 18 Marina Mamić - 19 +24 Marina Mamić - 20 Zanimljivosti Naša vizažistica zadivila transformacijom u Livakovića i Dalića, ovo morate vidjeti jer sličnost je nevjerojatna!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene