Kao da ne stari!

Bivša supruga Zorana Mamića je i prije 14 godina plijenila pažnju izgledom, a danas joj tepaju da izgleda sve ljepše!

Vanja Horvat Vanja Horvat Davor Puklavec/Pixsell 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Mamić Vanja Horvat i Mladen Veber Vanja Horvat - 2 Vanja Horvat - 1 Vanja Horvat Vanja Horvat, Kristina Burja Vanja Horvat, Ines Priendl, Kristina Burja +0 Vanja Horvat Galerija

Vanja Horvat javnosti je poznata kao bivša supruga Zorana Mamića te sestra izbornika naše rukometne reprezentacije Hrvoja Horvata, a nazivaju je našom najseksi bakom.

Poduzetnica Vanja Horvat rijetko se pojavljuje u javnosti, međutim svaki puta kada izađe svu pozornost privuče zbog svojih modnih odabira.

Pogledaj i ovo In Magazin: Vanja Horvat - 6 ''Taj papir ništa ne znači!'' Domaća Lady Boss Vanja Horvat o putovanjima, poslu, ljubavi: ''Prestali su nas ispitivati hoćemo li ozakoniti vezu''

Vanja je sa Zoranom Mamićem bila u braku 17 godina i zajedno imaju dvoje djece, 27-godišnju kćer Ninu i sina Brunu, kojemu je 25 godina. Posebna blagost u njezinu životu je i unučica Vita, zbog koje joj tepaju i da je naša najseksi baka, a laskavu titulu uvijek opravda.

Osim što je privatno majka i baka, Vanja je također i kolumnistica te strastvena jahačica. Sin Bruno nedavno se preselio u Nizozemsku, a zbog njegovog odlaska Vanja je bila veoma tužna pa mu je posvetila i emotivnu objavu na svom Instagram profilu:

"Moje sve... moj sinek, moja dobra dušica, osebujan cooler, pametnica... fali mi da mi kaže 'daj se sčilaj maaam' ili kad mi u 23.30 uz osmijeh kaže 'jel kuhinja još radi'... ma sve mi fali, ali moj veliki dečko je odlučio potražiti sreću izvan HR. I podržavam ga u svakoj odluci koliko god bilo nekada i teško. Naš Babić, naš cooler".

Vanja je žena koja aposlutno drži do svog izgleda, a takva je bila i 2008. godine kada je snimljena u društvu tadašnjeg supruga Zorana Mamića na otvorenju Well Fashion Weeka u Zagrebu.  Horvat i dan danas ima istu boju kose, ali i frizuru, a i lice joj je dalje lijepo i mladoliko kao i tada. Za tu prigodu nosila je crne elegantne hlače, bijelu bluzicu preko koje je odjenula sivu vesticu. Danas oblači nešto veselije modne kombinacije, ali i dalje drži do svog izgleda baš kao i prije 14 godina. 

Od 2018. godine u sretnoj je vezi sa Mladenom Veberom, par se zaručio 2020. godine te su tada izjavili kako im se sa brakom ne žuri te da ako se s nekim iskreno volite, volite se i bez papira.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Don McLean i Paris Dylan Don McLean i Paris Dylan +0 Don McLean i Paris Dylan Celebrity Slavni glazbenik ne odvaja se od 48 godina mlađe djevojke, osjeća se počašćeno jer ga ona voli!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Donatella Versace Donatella Versace - 3 Donatella Versace - 1 Donatella Versace - 2 +14 Donatella Versace Nekad i sad Više nije ni sjena prirodnoj ljepotici kakva je bila, a na njoj su prepoznatljive ostale tek dvije stvari

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene