Blista!

Vanja Horvat nije se odvajala od partnera Mladena u rijetkom zajedničkom izlasku, a svi se slažu da izgleda sve ljepše!

Vanja Horvat i Mladen Veber Vanja Horvat i Mladen Veber Matija Habljak/Pixsell 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Horvat i Mladen Veber 50. rođendan Nine Badrić 50. rođendan Nine Badrić - 5 50. rođendan Nine Badrić - 4 50. rođendan Nine Badrić - 3 50. rođendan Nine Badrić - 2 50. rođendan Nine Badrić - 1 50. rođendan Nine Badrić - 4 50. rođendan Nine Badrić - 3 50. rođendan Nine Badrić - 2 +7 50. rođendan Nine Badrić - 1 Galerija

Vanja Horvat i Mladen Veber ukrali su pozornost zajedničkim pojavljivanjem na proslavi 50. rođendana Nine Badrić.

Vanja Horvat stigla je u pratnji svojeg partnera Mladena Vebera na 50. rođendan Nine Badrić, a u rijetkom izlasku u javnost pozornost je plijenila u ljetnoj haljini, koja joj je pristajala kao salivena.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 šetala se Zagrebom Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

Mladen se od nje nije odvajao, a zagrljeni su pozirali fotografima, kojima su odmah zapeli za oko. Vanja je za ovu prigodu odabrala cvjetnu haljinu s dekolteom. Ovaj par inače je povezala ljubav prema sportu, a svi se slažu da stomatologinja i dizajnerica interijera nikad nije izgledala ljepše.

Vanja o privatnom životu nikad nije voljela pričati, pa je tako, kada se pročulo o njezinoj vezi s Mladenom, samo kratko i ljubazno rekla da nema komentara. 

Vanja je 17 godina bila u braku sa Zoranom Mamićem i zajedno imaju dvoje djece, 27-godišnju kćer Ninu i sina Brunu, kojemu je 25 godina. Posebna blagost u njezinu životu je i unučica Vita, zbog koje joj tepaju i da je naša najseksi baka, a laskavu titulu uvijek opravda.

Vanjin otac, koji se također zove Hrvoje, bivši je rukometaš koji je 1972. godine s reprezentacijom bivše države osvojio zlato na Olimpijskim igrama, a uz brata ima i sestru Jasenku, koja živi u Americi.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 4 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 1 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 3 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 2 +15 Enis Bešlagić (FOTO: Instagram) Celebrity Kći Enisa Bešlagića izrasla je u pravu ljepoticu, a pažnju je krala i supruga glumca, koju ne viđamo često!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +14 Franka Batelić Celebrity Franka u badiću pokazala poveći trudnički trbuh: ''Ako mi još koja trudnica kaže da je nosila stare traperice...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene