"Trbušasto ljeto"

Franka u badiću pokazala poveći trudnički trbuh: ''Ako mi još koja trudnica kaže da je nosila stare traperice...''

Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić/Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Luciano Plazibat i Franka Batelić - 4 Franka Batelić 30. rođendan - 3 Franka Batelić i Sara Jo Franka Batelić i Sara Jo Franka Batelić i Sara Jo +8 Franka Batelić Galerija

Franka Batelić pokazala je na Instagramu gdje ovih dana pronalazi osvježenje, a badić je otkrio i već poveći trudnički trbuh.

Franka Batelić objavila je na svojem profilu na Instagramu fotografiju na kojoj pozira u badiću i ponosno pokazuje već poveći trudnički trbuh.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

"Ja kad mi još koja trudnica kaže da je nosila sve svoje normalne, stare traperice do kraja trudnoće", napisala je Franka uz zabavne fotografije na kojima pozira u dječjem bazenu s dječjim kolutom za plivanje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

"Ljepoto", "Ajmeee kako si slatka", "Najbolji style ikad", "Najljepša trudnica", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Nakon što je nedavno promijenila imidž i drastično skratila kosu, Franka dobiva dodatne komplimente na račun ljepote, a svi se slažu i da joj trudnoća baš pristaje.

Ona i njezin suprug Vedran Ćorluka čekaju drugo dijete, koje bi na svijet trebalo stići najesen, a par zajedno već ima dvogodišnjeg sinčića Viktora. Vjenčali su se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga bili su šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 2 +11 Danijela Martinović - 3 Celebrity Danijela Martinović nježno grlila našeg mladog košarkaša, a njezin dekolte do pupka privlačio je sve poglede!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 1 Ivan Pažanin +16 Jelena Rozga Celebrity Rozga istaknula bujni dekolte u haljini s izrezom na trbuhu, na istom mjestu bio je i naš chef s kojim je povezuju već neko vrijeme!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene