romantika na Bundeku

Novi partner Danijele Martinović već je osvojio simpatije javnosti, a ona se u njegovu naručju topi: ''Takvih gotovo više da i nema!''

Danijela Martinović i Josip Plavić - 8 Danijela Martinović i Josip Plavić - 8 Boris Kovacev/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Josip Plavić - 1 Danijela Martinović i Josip Plavić - 2 Danijela Martinović i Josip Plavić - 3 Danijela Martinović i Josip Plavić - 4 Danijela Martinović i Josip Plavić - 5 Danijela Martinović i Josip Plavić - 6 Danijela Martinović i Josip Plavić - 7 Danijela Martinović i Josip Plavić - 8 Danijela Martinović i Josip Plavić - 9 Danijela Martinović i Josip Plavić - 10 +19 Danijela Martinović i Josip Plavić - 11 Galerija

Danijela Martinović i njezin novi dečko Josip Plavić snimljeni su u romantičnim trenucima na Bundeku, a fotografije su oduševile javnost.

Pjevačica Danijela Martinović (51) više ne skriva novog muškarca u svojem životu.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović i Josip Plavić baš uživaju skupa! Pojavile se nove fotografije Danijele Martinović i njenog partnera, posebno ih je oduševilo iznenađanje koje ih je dočekalo!

Njezino srce osvojio je kriminalistički inspektor Josip Plavić (49), a sretni par uhvaćen je u romantičnim trenucima na zagrebačkom Bundeku.

Na fotografe se nisu obazirali i gledali su samo jedno u drugo te pritom nisu skidali osmijehe s lica, a tijekom šetnje su malo predahnuli ispod stabla, gdje su izmjenjivali nježne dodire.

Fotografije sretnog para već su preplavile i društvene mreže, a naočiti Josip osvojio je simpatije Danijelinih obožavatelja.

"Čini mi se da je inspektor pravi alfa-muškarac, a takvih gotovo da više i nema", "Baš su lijep par", "Konačno ima prvog muškarca kraj sebe", samo su neki od komentara na novopečeni par.

Podsjetimo, Danijela je detalje svoje nove romanse otkrila za Gloriju.

"Prvi susret dogodio se prije otprilike godinu dana, kad je odvjetnica u moje ime podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Slučaj je brzo riješen, a potom se počela razvijati naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe, pa čak i poneke snove", rekla je Danijela te je dodala i kako njihova ljubavna priča podsjeća na filmski scenarij.

"Prolazimo puno lijepih trenutaka, o kojima ću se sigurno literarno izraziti u budućnosti jer želim da ova priča ostane zabilježena", istaknula je pjevačica.

Kako saznaje Slobodna Dalmacija, iza Josipa je jedan brak u kojem je dobio kćer, a s bivšom suprugom u dobrim je odnosima. Osim što radi kao inspektor, Josip je i dio benda Izvan Zakona, u kojem svira gitaru, pjeva prateće vokale i uglazbljuje tekstove koje piše njegova kolegica kriminalistkinja.

Danijela iza sebe ima dugogodišnju vezu s Petrom Grašom i brak s Markom Perkovićem Thompsonom.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena i Stjepan Mesić - 1 Lepa Brena i Stjepan Mesić - 2 Lepa Brena i Stjepan Mesić - 3 Lepa Brena i Stjepan Mesić - 4 +19 Lepa Brena i Stjepan Mesić - 5 Celebrity Kamere zabilježile srdačan susret Lepe Brene i Stipe Mesića, ne zna se tko se kome više obradovao!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 4 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 +26 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Celebrity Nenad Tatarinov umalo nastradao od svoje Maje, pogledajte kako se snašao u nezgodnom trenutku i pokazao dobre reflekse!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene