Treba biti oprezan!

Nenad Tatarinov umalo nastradao od svoje Maje, pogledajte kako se snašao u nezgodnom trenutku i pokazao dobre reflekse!

Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Darko Tomas/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 4 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Lepa Brena i Stjepan Mesić - 2 Lepa Brena i Stjepan Mesić - 4 Lepa Brena - 2 Senidah i Lepa Brena - 3 Senidah i Lepa Brena - 2 +20 Senidah i Lepa Brena - 1 Galerija

Maja Šuput i Nenad Tatarinov uživali su na predstavi "Lepa Brena project" u Zagrebu.

U zagrebačkom kazalištu Kerempuh održana je premijera predstave "Lepa Brena project" Bitef teatra iz Beograda, a koju nije propustila ni sama legendarna pjevačica, ali ni brojni drugi poznati.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Predobro! Šuput pokazala što je Blooma dočekalo za rođendan, bit će ovo proslava za pamćenje: "Učinio si nam život najljepšim i najveselijim!"

Kazališnu priču o Breninu životu nikako nije htjela propustiti ni njezina kolegica Maja Šuput, koja je na predstavu stigla u pratnji svojeg supruga Nenada Tatarinova i pozirala pred fotografima.

Ona se za tu prigodu posebno sredila i obukla bijelu haljinu s dekolteom preko koje je ogrnula bijelo krzno, a zbog kojeg je u jednom trenutku umalo nastradao njezin Nenad i to su sve zabilježile kamere. Naime, dok je pjevačica namještala krzno, umalo je udarila supruga, ali on se vješto izmaknuo i pokazao da ima dobre reflekse.

Predstava "Lepa Brena project" govori o životu najveće balkanske zvijezde, problematizira njezinu popularnost, tragičan raspad bivše države i nesretne sudbine svih njezinih građana.

Glumačka krema nastupa u ovoj hit-predstavi, predvođena Jasnom Đuričić, doajenkom koja je nedavno nagrađena za najbolju europsku glumicu u filmu "Quo Vadis, Aida".

Uz nju u ostalim ulogama Lepe Brene pojavljuju se Jelena Ilić, Anđela Jovanović, Jovana Belović te glumac Vladimir Aleksić. Glavni su likovi Brena Graditeljstva, Brena Biznismenka, Brena Pjesme, Brena Jugoslavenka i Brena Seksualnosti, čiji se monolozi upliću u vrstu međusobnog razgovora, kako međusobno tako i s publikom.

"Predstava me dirnula, glumačka ekipa je lijepo pokazala što nam se dogodilo u društvenom, političkom, ekonomskom, ali i emotivnom životu kroz pet likova Lepe Brene. Počašćena sam što je kroz ovakav projekt prikazana epoha nekadašnje države, uz poruku da nas pjesma treba spajati, a ne razdvajati", izjavila je Lepa Brena nakon beogradske premijere.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Colin Farrell - 2 Colin Farrell - 3 Colin Farrell - 1 Colin Farrell +17 Colin Farrell i Kim Bordenave (Foto: Getty) Nekad i sad Slavnog ljepotana nije moguće prepoznati nakon zastrašujuće transformacije, zgodnom licu nema ni traga!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Priyanka Chopra i Nick Jonas - 1 Priyanka Chopra i Nick Jonas - 4 Priyanka Chopra i Nick Jonas - 3 Priyanka Chopra i Nick Jonas - 2 +13 Priyanka Chopra i Nick Jonas - 5 Celebrity Zbog razlike u godinama rijetki su vjerovali da će uspjeti, ali njihova je ljubav iz dana u dan sve jača!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene