Ne skida osmijeh s lica!

Prve fotografije Danijele Martinović u zagrljaju naočitog inspektora koji joj je osvojio srce!

Danijela Martinović Danijela Martinović Damir Krajac/Cropix 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović i Petar Grašo - 1 Danijela Martinović Danijela Martinović i Petar Grašo - 2 Danijela Martinović i Petar Grašo - 3 Danijela Martinović i Petar Grašo - 3 Danijela Martinović Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović - 4 +14 Danijela Martinović - 3 Galerija

Danijela Martinović prvi put je snimljena u javnosti s novim dečkom Josipom Plavićem.

Srce pjevačice Danijele Martinović (51) osvojio je kriminalistički inspektor Josip Plavić (49), a par je sada prvi put snimljen zajedno u javnosti.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović i Josip Plavić baš uživaju skupa! Pojavile se nove fotografije Danijele Martinović i njenog partnera, posebno ih je oduševilo iznenađanje koje ih je dočekalo!

Fotografi su ih ulovili dok su zagrljeni šetali Zagrebom i nisu skidali osmijehe s lica te su jedno drugom neprestano upućivali zaljubljene poglede.

Prve fotografije Danijele i novog partnera pogledajte OVDJE.

Podsjetimo, Danijela je detalje svoje nove romanse otkrila za Gloriju.

"Prvi susret dogodio se prije otprilike godinu dana, kad je odvjetnica u moje ime podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Slučaj je brzo riješen, a potom se počela razvijati naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe, pa čak i poneke snove", rekla je Danijela te je dodala i kako njihova ljubavna priča podsjeća na filmski scenarij.

"Prolazimo puno lijepih trenutaka, o kojima ću se sigurno literarno izraziti u budućnosti jer želim da ova priča ostane zabilježena", istaknula je pjevačica.

Kako saznaje Slobodna Dalmacija, iza Josipa je jedan brak u kojem je dobio kćer, a s bivšom suprugom u dobrim je odnosima. Osim što radi kao inspektor, Josip je i dio benda Izvan Zakona, u kojem svira gitaru, pjeva prateće vokale i uglazbljuje tekstove koje piše njegova kolegica kriminalistkinja.

Danijela iza sebe ima dugogodišnju vezu s Petrom Grašom i brak s Markom Perkovićem Thompsonom.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama: Maja i Marko Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 6 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 5 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 4 +24 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 3 Celebrity Zbog njih dvoje Larisa je bila na rubu suza, a Marko o svojoj partnerici govori s ponosom: ''Ona je moj život već promijenila!''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Pilić i Frano Ridjan - 1 Gabriela Pilić i Frano Ridjan - 2 Gabriela Pilić i Frano Ridjan - 3 Gabriela Pilić i Frano Ridjan - 4 +27 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 3 Celebrity Frano Ridjan iznenadio Igora Mešina, nije mogao prešutjeti što misli: ''Prijatelju, nisam znao za ovo...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene