iznenađenje!

Frano Ridjan iznenadio Igora Mešina, nije mogao prešutjeti što misli: ''Prijatelju, nisam znao za ovo...''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Pilić i Frano Ridjan - 1 Gabriela Pilić i Frano Ridjan - 2 Gabriela Pilić i Frano Ridjan - 3 Gabriela Pilić i Frano Ridjan - 4 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 3 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 4 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 5 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 6 Gabriela Pilić i Frano Ridjan Frano Ridjan - 3 +21 Frano Ridjan - 3 Galerija

Frano Ridjan i njegova plesna partnerica Gabriela Pilić otvorili su plesni podij prve emisije nove sezone "Plesa sa zvijezdama".

Naš voditelj Frano Ridjan i njegova mentorica Gabriela Pilić pomeli su podij ''Plesa sa zvijezdama'' u crvenim šljokičastim kostimima.

Pogledaj i ovo Frano Ridjan, Gabriela Pilić ''I osjećaj i vizualno'' Frano i Gabriela prisjetili su se svojih najupečatljivijih izvedbi: ''Sve je bilo dobro, osim što su tu Franu leđa presjekla''

Gabriela je u dugoj crvenoj haljini s prorezom istaknula svoju besprijekornu figuru. Niska punđa i šminka dodatno su začinili već dovoljno elegantnu kombinaciju.

Frano je nosio crne hlače, bijelu košulju s crnom mašnicom i crveni šljokičasti sako.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama)

Evo kakvi su bili komentari žirija na njihovu izvedbu: 

Igor Barberić poručio im je: "Ovako se otvara sezona."

"Pravi čager je u tebi, nisam to znala", pohvalila je Larisa Frani. 

Franka Batelić odmah se nadovezala: "Ako ćemo suditi po tvom nastupu, sezona će biti odlična."

Igor Mešin ostao je iznenađen plesnim umijećem svojega kolege.

''Prijatelju, nisam znao da ovako dobro plešeš.''

I ocjene su pokazale tako. Naime, par je od žirija dobio ukupno 25 bodova.

Inače, Frano nam je u nedavnom razgovoru otkrio koliko ga ova nova uloga veseli.

"Zaista volim voditeljski posao, a svako toliko dopadne te i neki zadatak izvan redovne djelatnosti. Ova uloga zasad me baš veseli, no bit ću pametniji nakon prvih treninga s mentoricom."

Frano je i kao voditelj uvijek spreman na zafrkanciju, no ističe kako je to sve u opisu njegova posla, a najavljuje i da ćemo ga sada upoznati u drugačijem svjetlu.

"Ja sam uvijek ozbiljan, samo je moj posao kao profesionalca da to izgleda kao zafrkancija, a sasvim sigurno ćete upoznati drugačijeg Franu jer ne mogu plesati s naočalama. Morat će cure iz šminke više toga pokriti", kaže.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci - 4 Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci - 3 Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci - 2 Larisa Lipovac Navojec - 2 +29 Larisa Lipovac Navojec - 1 Celebrity Glamurozna pojava Larise Lipovac Navojec za prvo izdanje spektakla koji se jedva čekao!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos - 3 Marko Grubnić, Tamara Loos i Igor Mešin Tamara Loos i Marko Grubnić Tamara Loos +6 Tamara Loos Celebrity Pogledajte spektakularno izdanje nove voditeljice Plesa sa zvijezdama za prvu emisiju ove sezone!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene