Pali poljupci i zagrljaji

Kamere zabilježile srdačan susret Lepe Brene i Stipe Mesića, ne zna se tko se kome više obradovao!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena i Stjepan Mesić - 1 Lepa Brena i Stjepan Mesić - 2 Lepa Brena i Stjepan Mesić - 3 Lepa Brena i Stjepan Mesić - 4 Lepa Brena i Stjepan Mesić - 5 Lepa Brena i Stjepan Mesić - 6 Lepa Brena - 2 Senidah i Lepa Brena - 3 Lepa Brena i Senidah - 1 Lepa Brena +13 Lepa Brena - 7 Galerija

Lepa Brena srdačno se pozdravila sa Stjepanom Mesićem na premijeri predstave "Lepa Brena project" u Zagrebu.

Bivši predsjednik Hrvatske Stjepan Mesić pojavio se u javnosti nakon dugo vremena na premijeri predstave "Lepa Brena project" u zagrebačkom kazalištu Kerempuh.

Pogledaj i ovo Lepa Brena Project - 4 velik interes publike Kazališna hit-predstava "Lepa Brena Project" vraća se u Zagreb i Rijeku, a prvi put stiže i u Split!

Na premijeri je bila i sama Lepa Brena, koju je Mesićev dolazak posebno obradovao, iako su se okupila brojna poznata lica.

Brena i Mesić zagrlili su se i poljubili u obraz, a njihov srdačni susret zabilježili su i fotografi. Fotografije pogledajte u galeriji. 

Inače, u glumačko-pjevačko-plesnom komadu "Lepa Brena project" problematizira se fenomen Brenine popularnosti, tragični raspad bivše zemlje, ali i nesretne sudbine svih njezinih građana. I sve to ispričano je kroz ženu koja je bila simbol Jugoslavije; čak pet likova Lepe Brene stopilo se u jednu zajedničku priču i poruku.

Sva lica Lepe Brene prikazuju glumice Jasna Đuričić, Jelena Ilić, Anđela Jovanović i Jovana Belović te glumac Vlada Aleksić.

Predstava je odmah postala veliki hit, a nakon Zagreba bit će prikazana i u Rijeci, u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, i to dvaput u istom danu.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Priyanka Chopra i Nick Jonas - 1 Priyanka Chopra i Nick Jonas - 4 Priyanka Chopra i Nick Jonas - 3 Priyanka Chopra i Nick Jonas - 2 +13 Priyanka Chopra i Nick Jonas - 5 Celebrity Zbog razlike u godinama rijetki su vjerovali da će uspjeti, ali njihova je ljubav iz dana u dan sve jača!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Colin Farrell - 2 Colin Farrell - 3 Colin Farrell - 1 Colin Farrell +17 Colin Farrell i Kim Bordenave (Foto: Getty) Nekad i sad Slavnog ljepotana nije moguće prepoznati nakon zastrašujuće transformacije, zgodnom licu nema ni traga!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene