''Sve je bilo dobro dok...''

Frano Ridjan objasnio zašto prošlu emisiju voditeljici Tamari Loos nije mogao odgovoriti na pitanja!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Ridjan Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 1 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 2 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 3 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 4 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 3 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 1 Gabriela Pilić, Mia Kovačić i Frano Ridjan - 4 Frano Ridjan, Gabriela Pilić Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 1 +14 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 2 Galerija

Frano Ridjan i Gabriela Pilić u osmoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' plesali su sambu.

''Ja sam stvarno bio u svakom tom pokretu dok me nije ušćaknulo u leđima, nisam mogao ni a reći. Ispričavam se svima koji su mislili da sam nešto ljut'', objasnio je Frano Ridjan što se dogodilo u prošloj emisiji i zašto nakon odrađenog nastupa nije kolegici i voditeljici Tamari Loos odgovorio na pitanja poslije izvedbe s mentoricom Gabrijelom Pilić. 

Pogledaj i ovo Frano Ridjan i Gabriela Pilić Baš zna pogoditi Frano Ridjan doveo svoju partnericu do suza, na njegove riječi teško je ostati suzdržan: "Ne želim da ovo zvuči patetično"

Sada je svima sve jasnije. 

Za ovu nedjelju par je spremio sambu, a evo što je žiri imao za reći na njihovu izvedbu. 

''Vau, vau. Da će biti ovako, pojma nisam imala, jedini si muškarac u showu koji je uspio uspješno otplesati sambu. Kukovi su radili kako treba, uspio si uključiti i gornji dio'', komentirala je Franka.

''Maknuo si ovo prokletstvo sambe, bilo je izvrsno, vratio si se u punom sjaju'', dodala je Larisa. 

''Ovo je bilo brutalero'', nadovezao se Igor. 

''Sad je već vrijeme da počneš raditi na gornjem dijelu tijela, preveliki je razmjer između gornjeg i donjeg dijela, pogotovo stopala koja su večeras bila brutalna. Samba je večeras izgledala fantastično'', dodao je Ciboci. 

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos Tamara Loos Tamara Loos Tamara Loos - 1 +27 Tamara Loos - 2 Celebrity Tamara Loos kao moderna princeza: U raskošnoj haljini izbacila je nogu kroz opako visoki prorez!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivo, Tatjana i Lana Josipović Ivo, Tatjana i Lana Josipović - 1 Tatjana, Ivo i Lana Josipović - 2 Ivo i Lana Josipović - 3 +25 Ivo i Lana Josipović - 4 Celebrity Samozatajnu kćer Ive Josipovića dugo nismo vidjeli u javnosti, a sada se pridružila roditeljima na važnom događaju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene